Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Διψήφιος ο αριθμός των ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία-Που θα γίνουν τεστ σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μείωση καταγράφηκε χθες στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας. Χθες οι νοσηλείες κινήθηκαν σε διψήφιο αριθμό και έπεσαν κάτω από το φράγμα των 100.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ νοσηλεύονταν 96 ασθενείς εκ των οποίων οι 52 στο ΠΓΝΠ (33 στις Κλινικές Covid, 1 στην Παιδιατρική, 18 στην ΜΕΘ), ενώ στο ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας» οι υπόλοιποι 44 (38 στις Κλινικές και 6 στις ΜΕΘ).

ΕΞΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΧΘΕΣ
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Χθες έγιναν συνολικά 546 τεστ και βρέθηκαν έξι συνολικά θετικά. Τα θετικά τεστ εντοπίστηκαν στο Επιμελητήριο όπου συνολικά διενεργήθηκαν 238 τεστ, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα σημεία ήταν αρνητικά (126 τεστ έγιναν στην πλ. Παναχαϊκής, 116 στο λιμάνι, 66 στο Ειδικό Εργαστήρι Αιγίου).

Σήμερα, προγραμματίζονται τεστ στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στις Εργατικές Κατοικίες της Ανθείας για το ευρύ κοινό κατά τις πρωινές ώρες, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement