Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

15 ερωτικές ταινίες που μπορείς να δεις τον Μάιο στο Netflix

Δημοσιεύθηκε

στις

ότε είναι η σωστή στιγμή για να δεις ερωτικές ταινίες; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν υπάρχει λάθος στιγμή.

To Netflix έχει μια τεράστια ποικιλία από ερωτικές ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις όποτε θέλεις. Από κωμωδίες μέχρι δράματα, όλα θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου και να ανεβάσεις την ερωτική σου επιθυμία. Μπορείς να τις δεις μόνη σου ή να οργανώσεις ένα ραντεβού με τον σύντροφό σου. Παρακάτω σου φτιάξαμε μια λίστα με τις 15 ερωτικές ταινίες που μπορείς να δεις τον Μάιο.

Ο Χορός των 41

Ένας γκέι βουλευτής, παντρεμένος με την κόρη του Μεξικανού προέδρου, διασκεδάζει με έναν νεαρό σε ένα μυστικό κλαμπ. Το σκάνδαλο ξεσπά. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Μαζί μέχρι Θανάτου

ADVERTISEMENT – CONTINUE READING BELOW

Η Ρέι βοηθά τη γυναίκα που αγαπά να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της. Ενώ τις καταδιώκουν, τα αισθήματα που νιώθουν η μία για την άλλη φουντώνουν.

Πορφυρός Λόφος

Όταν παντρεύεται έναν μυστηριώδη Βρετανό αριστοκράτη, μια νεαρή κληρονόμος μετακομίζει στο ετοιμόρροπο, τρομακτικό του σπίτι που ανακαλύπτει ότι κρύβει σατανικά μυστικά.

Κάποιος Υπέροχος

Μετά από έναν αιφνίδιο χωρισμό, η Τζένι, δημοσιογράφος σε μουσικό περιοδικό, ετοιμάζεται για μια νέα αρχή και μια τελευταία περιπέτεια με τις κολλητές της.

 

Το Ανεξίτηλο Όνομά σου

Το 1987, όταν καταργείται ο στρατιωτικός νόμος στην Ταϊβάν, ο Τζια-Χαν ερωτεύεται τον Μπέρντι εν μέσω οικογενειακής πίεσης, ομοφοβίας και κοινωνικού στίγματος.

Χορεύοντας με την Αλήθεια

Μετά τη χρεωκοπία του πατέρα της, η γεμάτη ανέσεις ζωή της νεαρής χορεύτριας Αμάλιε καταρρέει. Όμως, ο χορευτής χιπ χοπ Μίκαελ την παρασύρει σε έναν νέο ρυθμό.

Ανανέωση

Ο Μάρτιν κι η Γκάμπι συναντιούνται μέσω μιας εφαρμογής για ραντεβού και προσπαθούν να κάνουν σχέση. Όταν αρχίζουν να πλήττουν, θ’ αναζητήσουν μια αντισυμβατική λύση.

Μοιραίος Δεσμός

Μια δικηγόρος μπλέκει σε ένα τρομερό καταδιωκτικό παιχνίδι μετά από μια έξοδο για ποτό με έναν παλιό φίλο που όμως εξελίσσεται σε εμμονή και θέτει σε κίνδυνο ό,τι αγαπά.

Το Παιχνίδι του Τζέραλντ

Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

 

Ελίζα και Μαρσέλα

Το 1901 στην Ισπανία, η Ελίζα Σάντσεζ Λορίγκα ζει ως άντρας για να μπορέσει να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά, τη Μαρσέλα Γκράθια Ιμπέα. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Το Δέντρο του Αίματος

Ένα νεαρό ζευγάρι γράφει την κοινή ιστορία της οικογένειάς του, ξεσκεπάζοντας σκοτεινά μυστικά των συγγενών του. Κάποιος θα πρέπει να κάνει μια οδυνηρή εξομολόγηση…

Ιστορίες Πόθου

Ακολουθώντας το παράδειγμα του “Σινέ Βομβάη” του 2013, 4 από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της χώρας αναλύουν την αγάπη, το σεξ και τις σχέσεις στη σύγχρονη Ινδία.

Εμείς και Αυτοί

Δυο ξένοι συναντιούνται σ’ ένα τρένο κι αναπτύσσουν έναν δεσμό που εξελίσσεται με τα χρόνια. Μετά από έναν χωρισμό, επανασυνδέονται και θυμούνται την αγάπη τους.

 

Ένα Εύκολο Κορίτσι

Μια έφηβη παρασύρεται στον ηδονιστικό τρόπο ζωής της ξαδέρφης της και μαθαίνει τον εαυτό της και τις δικές της αξίες όταν περνούν μαζί το καλοκαίρι στις Κάννες.

Μείνε Μαζί μου

Μετά από ένα one-night stand, η Χόλι αποκτά εμμονές με τον Τάιλερ και παίρνει μεταγραφή στο λύκειό του, με την ελπίδα να κρατήσει το “ειδύλλιό” τους ζωντανό.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement