Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αύριο στην Αλόννησο το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον τόπο που μεγάλωσε την Αλόννησο θα παιχτεί αύριο στις τρεις το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος για την 20χρονη Καρολάιν, που έχασε την ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά αφαιρώντας για πάντα την ζωή της, δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της και ακινητοποιώντας τον σύζυγο της.

Τόσο ο σύζυγος της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος όσο και η μητέρα της Σούζαν μετά από σκέψη πήραν την απόφαση η σορός της πανέμορφης 20χρονης να μεταφερθεί στο νησί που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της αλλά και βίωσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του άνδρα της.

Έτσι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στην κεντρική εκκλησία της Αλόννησου την Αγία Παρασκευή, όπου ολόκληρο το νησί θα βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει. Αμέσως μετά η σορός της θα μεταφερθεί στο κοιμητήριο της Χώρας, προκειμένου να κηδευτεί.

Το όμορφο νησί των Σποράδων εξακολουθεί να πενθεί για το τραγικό τέλος της Καρολάιν, ενώ περιμένει με αγωνία την οικογένεια της για να της συμπαρασταθεί. Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες μεταξύ άλλων και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον έχουν καθηλωμένο μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό τέλος της 20χρονης Καρολάιν κάτοικοι του νησιού είχαν μιλήσει στο protothema.gr για το όμορφο κορίτσι περιγράφοντας την ως ένα σπάνιο πλάσμα με ήθος και αρχές :

«Εδώ είχε μεγαλώσει το κοριτσάκι μας από παιδί. Ήταν η ομορφιά του νησιού μας. Η Καρολάιν έζησε μια ζωή 20 χρόνια που άλλοι στην ηλικία της θέλουν τα διπλάσια. Δοτικό πλάσμα, κοινωνικό, άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα. Τον σύζυγο της εδώ τον είχε γνωρίσει ήταν πολλά χρόνια μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί και εκείνος. Η Καρολίνα παρόλο που ήταν μικρή σε ηλικία, ήταν ώριμη και κατάφερε να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Δυστυχώς έφυγε με τόσο απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έχουμε τρελαθεί όλοι».

Ήταν αθλήτρια του kickboxing με ζώνη και πολλούς νικητήριους αγώνες.

«Μιλάμε για μια δυνατή κοπέλα που δεν την έβαζες εύκολα κάτω, γι’ αυτό είμαστε σίγουροι πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιστάθηκε, γι’ αυτό και οι δράστες επέλεξαν να την σκοτώσουν
. Είχε μεγάλη ζώνη στο kickboxing, είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες, ήταν δραστήρια. Απλά με τις εξετάσεις του Λυκείου επειδή έδωσε έμφαση στα μαθήματα της είχε λίγο απομακρυνθεί. Το παιδί κατάφερε και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Για να καταλάβετε ήταν ένα πλάσμα που τα έκανε όλα τέλεια. Είναι άδικο αυτό που έγινε».

Στο νησί, το γλυκό κορίτσι πήγαινε αρκετά συχνά γιατί ο πατέρας της εδώ και χρόνια παρέμενε καθηλωμένος μέσα στο σπίτι εξαιτίας της υγείας του.

«Ο μπαμπάς της είναι μεγάλος σε ηλικία και μάλιστα εδώ και χρόνια είναι κατάκοιτος, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τους. Η μαμά της έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ασχολείται με τον τουρισμό. Κρίμα είναι ότι πιο τραγικό αυτό που περνάει η Σούζανα η μητέρα της, αυτές τις ώρες. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, η Καρολίνα και ο σύζυγος της ο Μπάμπης ήταν ένα ζευγάρι υπόδειγμα είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Πηγαίναν συχνά τα ταξίδια τους, είχαν μια άνετη ζωή, ένα πανέμορφο ζευγάρι με το παιδάκι τους. Ήταν παιδιά που δεν είχαν προβλήματα, ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον».


Ροή ειδήσεων

Advertisement