Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος είδε το πρόσωπο του δολοφόνου–«Μπορώ να τον αναγνωρίσω»

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοντά στην ταυτοποίηση του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές.

Πρόκειται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που σόκαρε το πανελλήνιο, με τους αστυνομικούς να πλησιάζουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στους δράστες που τόσο βίαια αφαίρεσαν τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τόσο η άτυχη γυναίκα, όσο και ο 32χρονος σύζυγός της είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου, αφού του έπεσε στο λαιμό το κάλυμμα που χρησιμοποιούσε για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη σύζυγό του.

Το περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια
Όπως είπε, ο 32χρονος ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, ύψους περίπου 1,72 με περιττά κιλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 32χροος, που είδε όλη του τη ζωή να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του, αλλά και των μαλλιών του.

Ακόμα, ανέφερε πως δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν η ώρα να φύγουν κάτι τους είπε σε μια γλώσσα άγνωστη για εκείνον.

Είναι σίγουρος ότι θα τον αναγνωρίσει
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων και σεσημασμένων κακοποιών και θα δείξουν και τις επόμενες ημέρες, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο.

Πάντως εκείνος δηλώνει σίγουρος πως όταν ηρεμίσει και δει και άλλες φωτογραφίες θα αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του, εφόσον πάντα είναι σεσημασμένος.

Από την άλλη και οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αφού οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι θα βρουν DNA του δολοφόνου τόσο πάνω στο σώμα της άτυχης κοπέλας, όσο και στα ρούχα με τα οποία ο δολοφόνος την έπνιξε και την έδεσε πάνω στο κρεβάτι.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement