Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κληρώνει» την Κυριακή-Συγκέντρωση στελεχών της παράταξης Νικολάου για την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την θέση του νέου επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» αναμένεται να εκδηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την ερχόμενη Κυριακή, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη του συνδυασμού.

Η συνάντηση θα γίνει στο γήπεδο μπάσκετ της Κ. Αχαΐας, καθώς έχουν κληθεί να πάρουν μέρος όχι μόνο οι εκλεγμένοι με την παράταξη, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αφότου ο επικεφαλής της παράταξης, πρώην Δήμαρχος, Χρήστος Νικολάου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει, ξεκίνησαν οι εσωκομματικές διεργασίες για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι και ο επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος.

Ζυμώσεις, συζητήσεις, αλλά και… εκπλήξεις διαμορφώνουν το σκηνικό, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Κυριακή, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα βγουν «ανοικτά» πλέον ενώπιον των στελεχών και των υποστηρικτών της παράταξης, προκειμένου να δοθεί σε όλους ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν πριν στηθούν οι κάλπες.

Η κούρσα της διαδοχής παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, εξαιτίας του αριθμού των ενδιαφερομένων. Ωστόσο, η «ζυγαριά» φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά των πιο νέων –όχι ηλικιακά- αλλά αυτοδιοικητικά, οι οποίοι συγκεντρώνουν πιο αποδεκτά χαρακτηριστικά όχι μόνο στους υποστηρικτές της παράταξης, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι οι Άκης Μπαχράς, Σάκης Μαυρόγιαννης, Φίλιππος Λιάκος, Ηλίας Οικονομόπουλος, Αλέκος Ορδίτης και Θανάσης Ραυτακόπουλος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από έναν άλλο υποστηρικτική της παράταξης, ο οποίος όμως δεν ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement