Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Το ημερολόγιο ενός χοντρού»-Την πρώτη του συγγραφική δουλειά παρουσιάζει ο γνωστός επιχειρηματίας, Ανδρέας Νικολετάτος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των γεύσεων με τελικό προορισμό την απόλαυση, επιχειρεί μέσω του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «Το ημερολόγιο ενός χοντρού», ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, Ανδρέας Νικολετάτος.

Ο συγγραφέας αφιερώνει το βιβλίο του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι» «στους λάτρεις των γεύσεων και των ταξιδιών, στους αμετανόητους εραστές της ζωής».
«…Και ποιος θα με σκεφτεί και θα με συμπονέσει άραγε, που λειώνω σαν την σκέφτομαι Μεγαλοβδόμαδο ο άπιστος! Άσε που αυτή η ναζιάρα είναι τόσο νοστιμούλα, ώριμη, καυτή και τόσο μα τόσο ζουμερή η άτιμη. Έτσι κι εγώ για τιμωρία θα την ψήσω στα κάρβουνα και θα την κάνω λουκουμάκι ροζέ.
Θεέ μου! Πάλι απατώ τη σύζυγό μου με μια μπριζόλα. Λάγνες ματιές και υποσχέσεις θωπείας προς όλες τις κατευθύνσεις του τραπεζιού στοιχειώνουν τη ζωή και το φιδίσιο μου κορμί, που αρνείται πεισματικά να χωρέσει σε νούμερο medium ή έστω large, όπως ο περισσότερος κόσμος.
Από μικρός φαινόταν ότι ήμουν σίγουρος πως κάποιος υψηλόβαθμος με έχρισε ταξιδευτή και δοκιμαστή των πάντων, μέχρι να βρω το τέλειο πιάτο. Άνισος ο αγώνας και ατέρμονος, με νικήτρια τη ζυγαριά που δεν δείχνει ίχνος κατανόησης και επιμένει σε νούμερα δυσθεώρητα, για να μου στερεί τις χαρές της ζωής.
Ένοχος λοιπόν ειδεχθούς και νοστιμότατου εγκλήματος και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν, δηλώνω αμετανόητος εξερευνητής γεύσεων. Παρέα θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο με το ημερολόγιο μου, που βγήκε στον… αέρα. Προσδεθείτε λοιπόν· ξεκινάμε», ανέφερε ο ίδιος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement