Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το μοιραίο λάθος των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν – Πληθαίνουν τα στοιχεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν, όσο περνούν οι μέρες, οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του μόλις 11 μηνών βρέφους τους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια της σοκαριστικής υπόθεσης, ελπίζοντας ότι σύντομα θα καταφέρουν να φτάσουν στους δράστες, οι οποίοι χωρίς κανένα δισταγμό σκότωσαν μια μητέρα μπροστά στο παιδί της.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει αρκετά λάθη των δραστών, ωστόσο αναζητούν το μοιραίο λάθος που θα αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ καταφθάνουν καθημερινά πληροφορίες για αυτοκίνητα και άτομα που κρίθηκαν ύποπτα από κατοίκους των Γλυκών Νερών.

«Δεν πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες που έχουμε δεχτεί, σχετίζονται με την υπόθεση» αναφέρoυν στον ΑΝΤ1 αστυνομικές πηγές.

«Ευελπιστούμε, όμως, μεταξύ αυτών να υπάρχει και εκείνη, η οποία θα μας ανοίξει δρόμο στις έρευνές μας και θα μας γλιτώσει από μήνες προσπαθειών που θα χρειαζόμασταν χωρίς το συγκεκριμένο στοιχείο. Είναι ενθαρρυντική η ανταπόκριση της κοινωνίας, ερευνητικά όμως ακόμα δεν έχουμε αυτό που θέλουμε» συμπληρώνουν.

Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται συμμορίες αλλοδαπών, ενώ εξετάζονται καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, και η ταυτοποίησή τους, θεωρείται θέμα ημερών. Χάρη στη μαρτυρία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του κακοποιού, που σκότωσε την 20χρονη.

Μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών ξεκίνησε νέα έρευνα, ενώ η λίστα των υπόπτων που ερευνώνται για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία, επικεντρώνεται σε περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.

Οι αρχές πιθανολογούν επίσης ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Σύμμαχος των Αρχών για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 05:00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Μυστήριο με κατάθεση 15.000 ευρώ
Την ίδια ώρα, διερεύνησης αξίζει και μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη νύχτα της επίθεσης
Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην ίδια εκπομπή για το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα.

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

Έχει δει τον δολοφόνο ο 32χρονος σύζυγος
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς της 20χρονης είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά.

Ο 32χρονος πιλότος, περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Το προφίλ των δραστών
Σε ότι αφορά το προφίλ των δραστών του στυγερού εγκλήματος, η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, τόνισε στο MEGA, ότι «ο τρόπος που επέλεξαν να δείξουν τη δύναμή τους οι δράστες, το να κακοποιήσουν το σκύλο και η συνολική τους δράση, δείχνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν ενοχές, δεν νιώθουν το συναίσθημα που μπορεί να προκαλέσουν οι πράξεις τους. Το πώς θα ανταπεξέλθει ο σύζυγος, είναι πολύ νωρίς να αξιολογήσουμε. Είναι ακόμα σε μια κατάσταση άρνησης, και λειτουργεί αντανακλαστικά».

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement