Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρόστιμο ύψους 24.800 ευρώ σε ιδιοκτήτη, εργαζόμενους και… 64 πελάτες – Το κατάστημα λειτουργούσε στη 1:35 και έπαιζε και μουσική

Published

on

Πρόστιμα ύψους 24.800 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία σε ιδιοκτήτη, δύο εργαζόμενους και οι 64 πελάτες διότι διασκέδαζαν στη 1.3ο μετά τα μεσάνυχτα, σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών τα ξημερώματα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου, ενώ έπαιζε και μουσική.

Η Αστυνομία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη,  παράλληλα με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ όπως προβλέπεται από το Νόμο, ενώ στους δύο εργαζόμενους και στους 64 πελάτες επέβαλε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή το συνολικό ποσό των 19 800 ευρώ!

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο διοικητής του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Παντελής Τσίρκας ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμερος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement