Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τα 11 σενάρια ανόδου και μπαράζ για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κακός χαμός στη Super League 2  μετά τα σημερινά αποτελέσματα όπου κρατά στην πρίζα 4 ομάδες, Με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν ως τη τελευταία αγωνιστική και τη 1η θέση που οδηγεί απευθείας στη Super League 1, και τη 2η που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Λεβαδειακός και Ιωνικός συγκάτοικοι στη πρώτη θέση με 50 βαθμούς (και λόγω καλύτερης άμυνας ως τώρα, η ισοβαθμία να δίνει αβαντάζ στους Βοιωτούς.

Από κοντά Ξάνθη και Εργοτέλης στους 48 με τους Κρητικούς να έχουν δεδομένα το πάνω χέρι στην συγκεκριμένη ισοβαθμία καθώς έχουν περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια με τους Ακρίτες.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Την τελευταία αγωνιστική, την Τετάρτη (15.30) ο Ιωνικός υποδέχεται τον Εργοτέλη. Και η Ξάνθη τον Λεβαδειακό. Μπορεί δηλαδή να συμβεί το οτιδήποτε. Μπορεί η τελική κατάταξη να μην έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Με όλα τα σενάρια πιθανά.

Ας τα πάρουμε με μια λογική σειρά

Σενάριο 1: Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με την ίδια επιθετική συγκομιδή: Οι δύο πρωτοπόροι επικρατώντας ανεβαίνουν στους 53 βαθμούς και εξασφαλίζουν τις θέσεις 1-2 του πίνακα. Η μεταξύ τους ισοβαθμία μένει ως έχει ευνοώντας τον Λεβαδειακό (με το κριτήριο της καλύτερης άμυνας) που ανεβαίνει αυτόματα στη Super League 1. Ο Ιωνικός δίνει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Σενάριο 2: Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με τους Βοιωτούς να σκοράρουν περισσότερο: Απευθείας άνοδο για τον Λεβαδειακό με το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης. Στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό ο Ιωνικός.

Σενάριο 3: Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με τον Λεβαδειακό να σκοράρει περισσότερο: Πρώτος ο Ιωνικός (με το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης). Ο Λεβαδειακός στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Αν οι Νικαιώτες νικήσουν και πετύχουν έστω ένα γκολ παραπάνω από τον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική τότε εξασφαλίζουν εκείνοι απευθείας την άνοδο.

Σενάριο 4: Νίκη Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Ο Λεβαδειακός παίρνει το εισιτήριο για την Super League 1 και ο Ιωνικός πηγαίνει στο μπαράζ ανόδου με τον Παναιτωλικό .

Σενάριο 5: Νίκη Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ο Λεβαδειακός ανεβαίνει στη Super League 1 και στα μπαράζ κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνει θέση ο Εργοτέλης

Σενάριο 6: Ισοπαλία Λεβαδειακού, νίκη Ιωνικού: Ο Ιωνικός ανεβαίνει στη Super League 1 και ο Λεβαδειακός πηγαίνει στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό

Σενάριο 7: Ισοπαλία Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Η βαθμολογία μένει ως έχει. Με τον Λεβαδειακό στη Super League 1 και τον Ιωνικό στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό

Σενάριο 8: Ισοπαλία Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ισοβαθμούν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας (51β) Λεβαδειακός και Εργοτέλης. O Λεβαδειακός παίρνει το εισιτήριο για την Super League 1 μιας και έχει δύο νίκες επί του Εργοτέλη (σε κανονική διάρκεια και play-offs). Οι Κρητικοί λοιπόν παίζουν μπαράζ

Σενάριο 9: Ήττα Λεβαδειακού, νίκη Ιωνικού: Ο Ιωνικός ανεβαίνει στη Super League 1 και στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό εμφανίζεται η Ξάνθη

Σενάριο 10: Ήττα Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Ιωνικός και Ξάνθη ισοβαθμούν στους 51 βαθμούς και την κορυφή. Η Ξάνθη έχει καλύτερα αποτελέσματα από τους Νικαιώτες στα μεταξύ τους παιχνίδια (2 νίκες, 1 ισοπαλία) άρα ανεβαίνει εκείνη απευθείας στη Super League 1 και ο Ιωνικός πηγαίνει στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Σενάριο 11: Ήττα Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Εργοτέλης και η Ξάνθη (51β). Ο Εργοτέλης έχει πλεονέκτημα στα μεταξύ τους και παίρνει το εισιτήριο απευθείας για την άνοδο. Η Ξάνθη παίζει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Από τα 11 σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής ο Λεβαδειακός ανεβαίνει απευθείας στη Super League 1 στα 6 και δίνει τον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό στα 2. Ο Ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην Super League στα 3 και στα 5 εξ αυτών τερματίζει δεύτερος και παίζει εκείνος το μπαράζ. Η Ξάνθη ανεβαίνει στη Super League 1 απευθείας σε 1 σενάριο και υπάρχουν και 2 που τις δίνουν τη θέση για το μπαράζ. Αντίστοιχα και ο Εργοτέλης ανεβαίνει με 1 απευθείας σενάριο και έχει 2 ακόμη που τον οδηγούν στο μπαράζ.

ΠΗΓΗ: to10.gr

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο

Νέα πυρκαγιά πλησίον του γηπέδου της Αχαΐκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, αυτή την φορά πλησίον του γηπέδου της Αχαΐκής.

4 οχήματα της Π.Υ βρέθηκαν στο σημείο οριοθετώντας την άμεσα.

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο

Νέος πρόεδρος της Αχαϊκής ο Γ. Ζερδεβάς, κληρώνει για προπονητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξελίξεις στο στρατόπεδο της Αχαϊκής καθώς έγινε γνωστό πως τελικά νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο Γιάννης Ζερδεβάς και αυτή ήταν η απόφαση όλων μετά το κόλλημα που παρουσιάστηκε στον Ανδρέα Ζαγαρέλο που αρχικά ήταν να αναλάβει πρόεδρος αλλά αποσύρθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ετσι νέος πρόεδρος είναι από χθες ο Γιάννης Ζερδεβάς που ηγείται του νέου εγχειρήματος και πλέον το επόμενο κομμάτι που θα αποφασιστεί είναι οποίος θα είναι ο νέος προπονητής ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

GOODYS

Οι πληροφορίες λένε πως πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάννης Λαγός, στη συνέχεια ο Κουτσογιανόπουλος, ο Στρατίκης και μετά ο Νίκος Τσολόπουλος, όλοι τους προπονητές με εμπειρία και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές.

Περισσότερα

Αθλητισμός

Παράδειγμα προς μίμηση ο νεαρός Σίνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα