Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανοίγουν πάλι τα δημοτικα γηπέδα ποδοσφαίρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου έκανε γνωστό πως  από την Δευτέρα 17 Μαΐου ανοίγουν πάλι για τις ομάδες που τα χρησιμοποιουν αλλά και τις ακαδημίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι η διοικούσα επιτροπή δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου Πάτρας (Δ.Ε.Δ.Γ.Π.Π) συνεδρίασε την Παρασκευή 14/5/2021 στις 19.00 παρουσία του αντιδημάρχου παιδείας και αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλου, με θέμα την επαναλειτουργία των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου. Αφού έλαβε υπόψη της το ΦΕΚ 1872/8-5-2021 καθώς και όλες τις διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ για την ασφαλή επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητικών ακαδημιών αποφάσισε ομόφωνα να επαναλειτουργήσει τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου από τη Δευτέρα 17/5/2021.

Τα Δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου μας λοιπόν, θα επαναλειτουργήσουν όπως ορίζεται από το παραπάνω ΦΕΚ και τις διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ μόνο για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου ηλικίας 6-12 ετών και μόνο για τις ομάδες γυναικών του Ίκαρου Πετρωτού και Ατρομήτου των οποίων τα πρωταθλήματα έχουν προκηρυχθεί για το μήνα Ιούλιο από την ΕΠΟ και δεν έχουν αναβληθεί”.

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement