Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Για ψηλοτάκουνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ επαναφέρει μια τάση στα παντελόνια που αγάπησαν οι γυναίκες της μόδας το 2020 και στη νέα της συλλογή έχουν ιδιαίτερη θέση. Αυτό δεν είναι άλλο από το split hem παντελόνι, δηλαδή το παντελόνι με πλάγιο, μπροστινό ή πίσω άνοιγμα στο τελείωμα.

Πίσω σκίσιμο

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες στο κόσμο, έχει επιλέξει για την κολεξιόν της το σκίσιμο να είναι στο πίσω μέρος του παντελονιού, δίνοντας κίνηση στη όλη εμφάνισή σας

Κάντε τη διαφορά!

Η λεπτομέρεια αυτή είναι που κάνει τη διαφορά καθώς το σκίσιμο στο πίσω μέρος είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να αναδεικνύετε τα σέξι παπούτσια που φοράτε ακόμη και με ένα μακρύ παντελόνι ή τζιν. Σημειώστε ότι η Βικτόρια έχει μια αδυναμία στα split hem παντελόνια, καθώς τα συμπεριέλαβε στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή της συλλογή το 2019 σαν ιδιαίτερο τελείωμα στα παντελόνια της.

Πώς να τα φορέσετε

Η Βικτόρια προτιμάει τα split hem παντελόνια σε γραμμή καμπάνα και όχι σε skinny γραμμή, καθώς είναι μεγάλη οπαδός των πρώτων που κολακεύουν τη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Οι στιλάτες γυναίκες της μόδας φορούν αυτό το παντελόνι με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια και το συνδυάζουν με ψηλοτάκουνα ή mules αυτή την εποχή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement