Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (20.50) το Περιστέρι και θέλει μόνο νίκη για να βρεθεί στα ημιτελικά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα το βράδυ (20-50, ΕΡΤ-3) η ομάδα του Προμηθέα η οποία υποδέχεται το Περιστέρι στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι της α΄ φάσης των πλέι-οφ και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Η πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη στην Αθήνα, όπου ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας όμως η σειρά είναι ανοιχτή.
Η ομάδα του Γιατρά έχει θεωρητικά το προβάδισμα λόγω έδρας και ψυχολογίας όμως το Περιστέρι όπως έχει δείξει και στα 2 ματς, είναι πολύ επικίνδυνο να κάνει τη ζημιά και θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια.
Ο Προμηθέας για να παραμείνει μέσα στους στόχους του, πρέπει να προκριθεί τουλάχιστον στα ημιτελικά και για αυτό πρέπει να δείξει καλό πρόσωπο ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αφού σε αντίθετη περίπτωση, αποχαιρετά πρόωρα τη σεζόν.
«Δεν έχει κριθεί τίποτα, θέλουμε να κερδίσουμε αλλά θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ αλλά και στις λεπτομέρειες» ήταν χθες το λακωνικό σχόλιο του προπονητή του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά.
ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Στο μεταξύ, ένα σημαντικό κίνητρο για τον Προμηθέα ώστε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση είναι και το οικονομικό αφού με βάση την κατάταξη στο φετινό πρωτάθλημα θα γίνει τη νέα περίοδο η καταβολή χρημάτων από το στοίχημα αλλά και από τα τηλεοπτικά.
Για αυτό, πέρα από το γόητρο, στόχος της πατρινής ομάδας είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται ώστε να έχει περισσότερα έσοδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά αυτό θα γίνει.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες και χωρίς κανένα πρόβλημα για τον Μάκη Γιατρά ο οποίος έριξε βάρος σε όλους τους τομείς.
Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής: Τζιάν Κλαβέλ, Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, Λούντζη, Μπαζίνα, Τανούλη, Βασιλείου, Κουρουπάκη, Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Αγραβάνη.
• Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν αφενός ποιος θα ελέγχει την μάχη των ριμπάουντ αλλά και τι θα γίνει με τους Τζόουνς, Γκουτιέρες και Πέτεγουεϊ που κρίνουν πολλά για το Περιστέρι.
Το σημερινό παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Σχινάς-Ψαριανός-Ζαχαρής με κομισάριο τον Πατρινό Γ. Θεοδωρόπουλο


Ροή ειδήσεων

Advertisement