Connect with us

Βόλεϊ

Ο Πατρινός Δ. Λινάρδος φεύγει από τον Φοίνικα Σύρου

Published

on

Όλα δείχνουν πως αλλάζει ομάδα και πόλη ο Πατρινός κεντρικός Δημοσθένης Λινάρδος ο οποίος μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον Φοίνικα Σύρου, αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της volleyleague.

Ο Πατρινός κεντρικός που συμμετείχε και στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, έχει σχεδόν κλείσει σε άλλη ομάδα που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους τη νέα περίοδο και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.
-Τα σκαλιά της εκκλησιάς αναμένεται να ανέβει το φετινό καλοκαίρι ο ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος μετά από λίγες μέρες διακοπές θα μετακομίσει στην Σύρο. Ως γνωστόν ο έμπειρος Πατρινός ακραίος έχει κλείσει συμβόλαιο δύο ετών με τους νησιώτες και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Πάμε τώρα να δούμε και ορισμένα από τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο διάστημα και έχουν έντονο αχαϊκό «χρώμα».
– Μετά από 2 χρόνια ο Πατρινός ακραίος Νίκος Ντόντης αποχωρεί από την Καλαμάτα ’80 καθώς πήρε απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Αθήνα και ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του. Οι προτάσεις αφορούν ομάδα από την pre league αλλά και την Α2 Εθνική όμως δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί. Θα περιμένει λίγες μέρες ακόμα αφού ακόμα δεν έχει φουντώσει το μεταγραφικό παζάρι.
-Αντίθετα με τον Ντόντη, η Πατρινή Νίκη Κόλια που πέρσι έπαιξε στην preleague με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Η ταλαντούχα αθλήτρια παρότι έχει κρούσεις και από άλλες ομάδες, όλα δείχνουν πως θα μείνει κάτοικος Καλαμάτας.
– Κινητικότητα υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΟ Αιγιαλέων με την διοίκηση να ανανεώνει με τον προπονητή Παπαδόπουλο και να έχει μεταφέρει μήνυμα σε όλους τους παίκτες του ρόστερ πως υπάρχει επιθυμία να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά. Μόλις ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στο ποια θα είναι η μορφή της νέας preleague, τότε θα παρθούν αποφάσεις και για την ενίσχυση της ομάδας καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι κάνει 1-2 δυνατές κινήσεις ώστε η ομάδα να διεκδικήσει εισιτήριο ανόδου…
– Πρόσφατα ομάδα της preleague χτύπησε την «πόρτα» πατρινής ομάδας για μια αθλήτριά της και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις…
– Μέσα στον Ιούνιο θα τρέξουν οι εξελίξεις στην ομάδα της Ολυμπιάδας η οποία πρώτο στόχο έχει να διατηρήσει τον κορμό της και στη συνέχεια, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ο τεχνικός Άκης Δαρείος, θα κινηθεί για 1-2 προσθήκες.
– Δυνατά αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Κόροιβος Αμαλιάδας ο οποίος έχει στόχο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την παραμονή του στην κατηγορία. Πρώτα κοιτάζει να ανανεώσει με τους έμπειρους Λιβαθηνό και Κόζη και στη συνέχεια, θα κυνηγήσει 1-2 δυνατές μεταγραφές.
– Στον Απόλλωνα Πατρών πρώτα μέλημα είναι η συμμετοχή αλλά και η διάκριση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μετά θα παρθούν αποφάσεις για τη γυναικεία ομάδα. Η λογική όμως λέει πως θα συνεχίσει κανονικά ο Καράβολας στο «τιμόνι» της ομάδας και θα παραμείνει ο βασικός κορμός.
-Ερωτηματικό αποτελεί το γυναίκειο τμήμα βόλεϊ της ΕΑΠ για τη νέα περίοδο. Πάντως οι αναπτυξιακές ομάδες αναμένεται να κατέβουν κανονικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement