Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15.30) τη Δόξα Δρ. και θέλει νίκη στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με στόχο να πάρει τη νίκη και να αποχαιρέτησε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (15.30) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία υποδέχεται τη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 2.

Η πατρινή ομάδα που μετρά συνεχόμενες νίκες στην διαδικασία των πλέι-άουτ, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία αλλά και την έδρα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Δραμινούς.
Οι κοκκινόμαυροι θα επιδιώξουν να παίξουν για ένα ακόμα ματς για τη φανέλα και για την ιστορία της ομάδας αδιαφορώντας για τον αντίπαλο ενώ είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους «μικρούς» να πάρουν χρόνο συμμετοχής ώστε να βγουν συμπεράσματα για την αξιολόγηση του υλικού.
«ΚΑΙΓΕΤΑΙ» Η ΔΡΑΜΑ
Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα Δράμας καίγεται για τους 3 βαθμούς ώστε να κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία και να την νοιάζει τι θα συμβεί στα υπόλοιπα ματς.
Έτσι είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα και στα 90 λεπτά για να φτάσουν στη νίκη και αυτό σημαίνει πως η Παναχαϊκή θα πρέπει να περιμένει ότι θα δεχτεί πίεση από τη Δόξα Δράμας.
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ
Έτσι όπως τα έφερε η μοίρα, η Παναχαϊκή στο ματς με τη Δόξα Δράμας, σε μεγάλο βαθμό, θα κρίνει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στην football league καθώς όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των play out για την παραμονή στην Super League 2.
Ο Απόλλωνας Λάρισας εξασφάλισε την παραμονή του και μαθηματικά και πλέον ερίζουν 3 ομάδες για τα 2 «εισιτήρια» της παραμονής.
Οι ισοπαλίες σε Τρίκαλα και Λάρισα δημιουργούν συνθήκες θρίλερ για Καραϊσκάκη, ΑΟΤ και Δόξα Δράμας με την ομάδα της Άρτας να είναι στην πιο δύσκολη θέση.
Kαι αυτό διότι και οι τρεις έχουν πιθανότητες σωτηρίας, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν στο φινάλε.
ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τους τραυματίες Πατάπη, Πλιάτσικα, Αραβίδη και Πάνο ενώ αμφίβολοι είναι οι Σούλης, Ανάκογλου και Αποστολόπουλος.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι με τον Χρήστο Καραπίτσο να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για την αρχική 11άδα.
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΚΑ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ
Στο μεταξύ, όπως ήταν προγραμματισμένο, συζητήθηκε χθες στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ κατά της απόφασης επιβολής ποινών για οφειλές στον Στάθη Ρόκα και το αίτημα ενεργοποίησης ποινών του δεύτερου.
Η πλευρά του παίκτη κατέθεσε τα δικά της επιχειρήματα και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Χάρης Γρηγορίου κατέθεσε τα δικά του ζητώντας να μην εξοφλήσει την οφειλή αφού δεν είναι υπαίτια η νυν ΠΑΕ.
Η απόφαση θα εκδοθεί πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα από το διαιτητικό με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
• Χθες το μεσημέρι έγιναν rapid test σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ήταν όλα αρνητικά, οπότε δεν υπάρχει καμία απουσία ενόψει του σημερινού αγώνα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement