Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η πρωταθλήτρια του ύψους μετέχει στα «Τοφάλεια» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Published

on

Από όλη την επικράτεια θα είναι οι συμμετοχές στο 1ο φετινό γκραν πρι στίβου «Τοφάλεια» που θα φιλοξενηθεί αύριο το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο που διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με πολλές σπουδαίες συμμετοχές.

Χθες  το μεσημέρι φιξαρίστηκε η συμμετοχή της πρωταθλήτριας του ύψους Τατιάνας Γκούσιν του Γ.Σ. Κηφισιάς που επανέρχεται στις υψηλές …πτήσεις και έχει θέσει υψηλούς στόχους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί το διήμερο 5-6 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν 3η στο ύψος με επίδοση 1.81 ενώ δεύτερη ήταν η ανερχόμενη Δέσποινα Μαλταμπέ με το ίδιο ύψος η οποία εξασφάλισε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23.
Παρούσα θα είναι και η Πατρινή Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου που έκανε 1.68 στα «Βεργώτεια» αλλά θεωρείται από τις εξελίξιμες στην κατηγορία. Πάντως οι συμμετοχές έχουν εκτοξευθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα μιας και οι περισσότεροι αθλητές θέλουν να κάνουν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του Πανελληνίου ραντεβού της Πάτρας. Στις ταχύτητες παρούσα θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ) 100μ. 200μ., η Κορίνα Πολίτη (Γ.Σ. Χαϊδαρίου), 100μ.-200μ., Παναγιώτης Τριβυζάς (Ολυμπιακού) στα 200μ, Ελπίδα Καρκαλάτου του (ΣΔΥ Αργολίδας ) 400μ.
Στα 400μ. εμπόδια θα υπάρξει έντονος συναγωνισμός με Ελπίδα Τόκα και Ολυμπία Καραγιάννη της ΑΕΚ. Στα 400μ. Μιχάλης Παππάς (πήρε μεταγραφή στον ΑΣΣ Αλέξανδρος) και οι Πατρινοί Ιωσήφ Ορφανόπουλος της Ολυμπιάδας, Δημήτρης Μπούμης (Παναχαϊκή) θα δώσουν ξεχωριστή μάχη. Στο άλμα επί κοντώ παρών θα είναι ο Μανώλης Καραλής του Απόλλωνα Πύργου και αντίπαλοι οι Νίκος Νεράντζης (Κερκυραϊκός) και Θεόδωρος-Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος του Πανιωνίου. Στα 3.000 στιπλ παρούσα θα είναι η Ισαβέλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου που γυμνάζεται με τον Πατρινό Γιάννη Δαγκόγλου. Η Αναστασία Καρέλα της Ολυμπιάδας θα συμμετέχει στα 800μ. ενώ νέο ατομικό ρεκόρ θα προσπαθήσει να πετύχει ο εξελίξιμος Άγγελος Ανδρεσόπουλος του Κούρου στο μήκος μετά το 7.50 που είχε στα «Βεργώτεια» αλλά και το 7.56 που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. Στην σφαιροβολία παρών θα είναι ο Κυριάκος Ζώτος του ΓΣ Μανδρών.
Λόγω των μέτρων όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement