Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Oι πρώτοι επιβάτες του Προαστιακού-Έφθασε χθες στην Κάτω Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 7 χθες το πρωί έφθασε στην Κάτω Αχαΐα ο Προαστιακός διευρύνοντας τις προοπτικές για την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Στο πρώτο δρομολόγιο επιβάτες μεταξύ άλλων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννης Μάκκας και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ, Μάκης Κατσιγιάννης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπονάνος «πρωινό ξύπνημα, ευχάριστο, για το πρώτο δρομολόγιο στην Κάτω Αχαγιά , 6.30 από Αγ. Ανδρέα σε μισή ώρα επιτέλους φτάσαμε από το 2018 στον αστικό ιστό του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις να στηρίξουμε, ένα δρομολόγιο που αναβαθμίζει την επικοινωνία των κατοίκων των δυο περιοχών. Κάθε αρχή και δύσκολη, σημασία όμως έχει ότι σε μια εποχή που συμπίπτει με την έναρξη της τουριστικής περιόδου , οι κάτοικοι των Πατρων για παράδειγμα θα έχουν γρήγορη πρόσβαση σε παραλίες της περιοχής
Προοπτική, να προχωρήσουμε αλλά 700 μέτρα για την άφιξη του τρένου στο κέντρο της Κάτω Αχαγιάς, και σε αυτό τον τομέα η περιφερειακή Αρχή θα βοηθήσει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement