Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΑΠ: Διαδικτυακές παρουσιάσεις των Προγραμμάτων Σπουδών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Από την Πέμπτη, 20 Μαΐου έως και το Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 θα διαρκέσουν οι διαδικτυακές παρουσιάσεις των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.
Φέτος, για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι φοιτητές, σε ειδικά φόρουμ, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για κάθε ένα από τα 8 Προπτυχιακά και τα 43 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών από τους Διευθυντές των Προγραμμάτων, σε συνεργασία με τους καθηγητές, και από το εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό. Θα ακολουθεί συζήτηση για την επίλυση κάθε απορίας ή την παροχή κάθε επιπλέον πληροφορίας, που θα θελήσουν οι ενδιαφερόμενοι.
31 ΜΑΪΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολή αίτησης εγγραφής στο ΕΑΠ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 λήγει στις 31 Μαΐου (12:00, μεσημέρι), ενώ η εισδοχή στα Προπτυχιακά Προγράμματα επιτυγχάνεται μόνο με την υποβολή της αίτησης εγγραφής, ηλεκτρονικά, χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις.
Επιπλέον, το ΕΑΠ, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μίας ή περισσοτέρων από τις 367 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, χωρίς να απαιτείται η ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου σπουδών ενός Προγράμματος, προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει επιπλέον προσόντα και δεξιότητες. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε Θεματικής, χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στις Θεματικές Ενότητες προπτυχιακών προγραμμάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν απολυτήριο Λυκείου, ενώ στις Θεματικές Ενότητες Μεταπτυχιακού επιπέδου, μπορούν να συμμετέχουν όσοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής των Προγραμμάτων Σπουδών στα οποία ανήκει η κάθε Θεματική Ενότητα».

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πιέσεις σε γνωστό Πατρινό να εμπλακεί με την πολιτική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ενόχληση γνωστού Πατρινού με πολιτικό όνομα βαρύ σαν ιστορία συνεχίζεται.

Πλέον εκτός από το κόμμα με το οποίο συνδέθηκε στενά ο πατέρας του, με έκπληξη δέχθηκε κρούση και από άλλο, προκειμένου να πολιτευθεί.

Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του και πως η πολιτική στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητές του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέο βαρύ πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί που άνοιξε παρά την αναστολή λειτουργίας τουας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αρνήθηκε να συμμορφωθεί, κατά τη διάρκεια ελέγχου, με τις υποδείξεις
αστυνομικών, τους οποίους χτύπησε με τα άκρα του, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένας κουμπαράς, που περιείχε 24 ευρώ
και διάφορα κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να
δικαιολογήσει.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα