Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ακαδημία των Σπορ

Published

on

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα μετά από έξι μήνες οι προπονήσεις των ομάδων χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα ΤΕΧΠ των αναπτυξιακών κατηγοριών.

Σταδιακά τμήμα – τμήμα και σύμφωνα με τις οδηγίες και την συνεργασία της διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας,  αλλά και με όσα ορίζουν οι σχετικές ΚΥΑ για την επανέναρξη του αθλητισμού, οι ιθύνοντες της Πατρινής ομάδας  καθώς και οι προπονητές τους θα προσπαθήσουν ώστε χωρίς προβλήματα και με προσοχή από τον ιό να επανέλθουν οι αθλητές τους σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο  για τους αγώνες που θα δώσουν.

Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά: “Eπιτέλους αρχίζουν σιγά – σιγά να γεμίζουν τα γήπεδα παιδιά. Έτσι και το Κουκούλι με αθλητές-τριες χάντμπολ και βόλεϊ άρχισε να δίνει ζωή που τόσο καιρό ήταν κλειστό. Από πλευράς υγειονομικών μέτρων ότι μας υπόδειξε η διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας εφαρμόζεται ήδη και ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο κρούσμα, ώστε τα παιδιά να χαρούν έστω και αυτές τις λίγες ημέρες αυτό που αγαπούν και που χρόνια τώρα έχουν εντάξει την ζωή τους”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement