Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Ε.Σ.ΠΕ.Π.: Ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος για την ενίσχυση στα σωματεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π., Θεόδωρος Κανελλόπουλος, μέσω της οποία συγχαίρει τον Δήμο Πατρέων, αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Πετρόπουλο Τάκη, για την απόφαση της 18/5/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με την Οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνικών Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου.

Αναλυτικά:

Ως πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, θέλω δημόσια να συγχαρώ τον Δήμο Πατρέων και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Πετρόπουλο Τάκη, για την απόφαση της 18/5/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με την Οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνικών Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου.

Η απόφαση αυτή, έστω και μετά από πολλά χρόνια βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση, εφαρμόζοντας τις δυνατότητες του άρθρου 202 του Ν.3463/06 από τους Δήμους προς τα αθλητικά σωματεία.

Έστω και αργά ο Δήμος Πατρέων, προχωρά στη στήριξη του ερασιτεχνικού Αθλητισμού, όπως και άλλοι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πράττουν διαχρονικά και ελπίζουμε, εκτός των συγκεκριμένων σωματείων ποδοσφαίρου που η απόφαση αναφέρει, να προχωρήσει σε ανάλογη οικονομική ενίσχυση και σε άλλα σωματεία άλλων αθλημάτων, που συμμετέχουν σε διοργανώσεις εκπροσωπώντας τον Δήμο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ

Ροή ειδήσεων

Advertisement