Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Παρέλαση αστέρων σήμερα στο γκραν πρι στίβου στα «Τοφάλεια»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Παμπελοποννησιασκό Στάδιο θα φιλοξενηθεί σήμερα το 1ο γκραν πρι στίβου «Τοφάλεια 2021» που είναι ενταγμένα στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συνεργασία με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 400 και ήταν ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος για τους διοργανωτές να καλύψουν όσους περισσότερους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που θέλουν να κάνουν τεστ πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο για 6η συνεχόμενη φορά θα φιλοξενηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το διήμερο 5-6 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει 7-8/6 το Πανελλήνιο Σύνθετων και των Σκυταλοδρομιών.
Στα 100- 200μ. θα αγωνιστούν οι Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ), Κορίνα Πολίτη (Γ.Σ. Χαϊδαρίου), Παναγιώτα Βενέρη (Πανιωνίου) κόντρα στις νεαρές Πατρινές Αικατερίνη Λουκάτου (Παναχαϊκή), Αικατερίνη Γουργούρα (ΑΕ Λεχαινών) και Μαρία Ρόδη (Ολυμπιάδα). Στα 400μ. το πιο γνωστό όνομα είναι η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΥ Αργολίδας που θα κοντραριστεί με τις εξελίξιμες αθλήτριες της περιοχής Γεωργία Δεσπολάρη (Απόλλων Πύργου), Αναστασία Καρέλλα (Ολυμπιάδα), Φρειδερίκη Κοιλανίτη (Ολυμπιάδα Πατρών), Δανάη Ασημακοπούλου (Άτλας 2020), Φωτεινή Ζαχουλίτη (ΠΓΕ), Ειρήνη Κοροντζή (Ολυμπιάδα), Κατερίνα Καρανάσου (Αρίων), Αναστασία Σπυράτου (ΠΓΕ).
Στα 1.500μ. Γυναικών παρούσα θα είναι η Νικολέτα Κυναντίδου (ΓΣ. Γλυφάδας), Ζωή Ανδρικοπούλου (Γ.Σ. Ηλιούπολης) κόντρα στην Πατρινή ανερχόμενη αθλήτρια του Πέλοπα Μαρία-Ανθή Βυθούλκα. Στα 400μ. εμπόδια αναμένεται έντονος συναγωνισμός με Ελπίδα Τόκα και Ολυμπία Καραγιάννη της ΑΕΚ κόντρα στις Πατρινές Μαρία Κυδωνιάτη του Πέλοπα και Λυδία Σώλου του Κούρου. Στα 3.000 στιπλ παρούσα θα είναι η Ισαβέλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου που προπονείται με τον Πατρινό Γιάννη Δαγκόγλου.
Στο ύψος γυναικών παρούσα θα είναι μια δυνατή πεντάδα που αποτελούν οι: Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης), Τατιάνα Γκούσιν (Γ.Σ. Κηφισιάς), Κων. Κουτσούκη (Ολυμπιακός) και η Πατρινή Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου του Κούρου. Στον Ακοντισμό παρούσα θα είναι η Μαργαρίτσα Τσουκαλά που έχει την καλύτερη επίδοση με 52.03 καθώς και οι Παναγιώτα Φτιάρα (Εθνικού Αθηνών), Μαρία Ασπρομάλη (Αρίων) και Τέιβεν Ντουλαπτσή του Κούρου. Η Αναστασία Καρέλα της Ολυμπιάδας θα συμμετέχει στα 800μ.
Στο τριπλούν γυναικών παρούσα θα είναι η Αναστασία Φουσιτζίδου του Άτλαντα Πατρών, η Σωτηρία Ράπτη του ΑΓΣΙ και Τέιβεν Ντουλαπτσή του Κούρου.
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
Στους άνδρες ξεχωρίζει η παρουσία του Παναγιώτη Τριβυζά (Ολυμπιακός) στα 200 καθώς και των Νίκου Εμπέογλου (Σ.Α. Κολεγίου Αθηνών) και Βασίλειου Μυριανθόπουλου (Πανιωνίου).
Στα 400μ. παρών θα είναι ο Μιχάλης Παππάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος) και οι Πατρινοί Ιωσήφ Ορφανόπουλος της Ολυμπιάδας, Δημήτρης Μπούμης (Παναχαϊκή) θα δώσουν ξεχωριστή μάχη.
Έντονος συναγωνισμός και στην κούρσα των 1.500μ. όπου θα δώσουν το «παρών» οι Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Γιώργος Σταμούλης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Νέστορας Κολιός (ΠΑΟ), Χρήστος Παπούλιας (ΠΑΟ), Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αλέξανδρος Σκούρτης (Ολυμπιάδα), Αντώνης Πανταζόπουλος (Έσπερος 2004).
Στο άλμα επί κοντώ το «παρών» θα δώσουν ο Μανώλης Καραλής του Απόλλωνα Πύργου καθώς και οι Νίκος Νεράντζης (Κερκυραϊκός) και Θεόδωρος-Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος του Πανιωνίου, ενώ νέο ατομικό ρεκόρ θα προσπαθήσει να πετύχει ο εξελίξιμος Άγγελος Ανδρεσόπουλος του Κούρου στο μήκος μετά το 7.50 που είχε στα «Βεργώτεια» αλλά και το 7.56 που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. Στην σφαιροβολία παρών θα είναι ο Κυριάκος Ζώτος του ΓΣ Μανδρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement