Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Το μήνυμα του προπονητή του Προμηθέα Μ. Γιατρά για τις μάχες με το Λαύριο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά την σπουδαία εμφάνιση και το πάρτι που έκανε ο Προμηθέας κόντρα στο Περιστέρι, πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στα ημιτελικά και τις μάχες με το Λαύριο όπου θα παίξει -με μειονέκτημα έδρας- για να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τον σεβασμό του στο Λαύριο, το οποίο έχει αποδείξει πως είναι μία καλή ομάδα με τα αποτελέσματα που πήρε τη φετινή σεζόν στην Α1 Μπάσκετ, εξέφρασε χθες ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τα ημιτελικά των πλέι οφ.
«Με το Περιστέρι είχαμε μια δύσκολη σειρά, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν θεωρώ το Λαύριο ευχάριστη έκπληξη πλέον. Έχει δείξει ποιο είναι όλη τη χρονιά, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, ξέρουμε ότι έχει ποιότητα και πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε να παίξουμε στους τελικούς και ελπίζουμε ο καλύτερος να τα καταφέρει. Είναι θέμα ενέργειας και μυαλού. Όποιος είναι συγκεντρωμένος και το θέλει πιο πολύ θα τα καταφέρει. Δεν θα κρίνει τίποτα το πρώτο ματς, είναι διαφορετική η σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες από ό,τι στις δύο όπως στα προημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός του Προμηθέα και πρόσθεσε: «Είναι μία σειρά που θα κριθεί στις 3 νίκες. Είναι θέμα ενέργειας, μυαλού, συγκέντρωσης. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».
Δ. ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ: «ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ»
Την πλευρά των παικτών του Προμηθέα εκπροσώπησε ο αρχηγός Δ. Αγραβάνης ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε: “Συγχαρητήρια στις ομάδες που προκρίθηκαν δίκαια στην τετράδα. Το Λαύριο έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν, έχει παίκτες με χαρακτήρα, έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς σκεφτόμασταν μόνο το Περιστέρι και τώρα θα προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα, παίζουμε με ένα μυαλό σε άμυνα κι επίθεση και το βασικό συστατικό για να κερδίσεις το Λαύριο είναι να είσαι σκληρός. Τα ματς των playoffs δεν έχουν σχέση με την κανονική περίοδο. Είναι ποιος το θέλει πιο πολύ”.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΥΡΙΟ
Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα δεν έχει περιθώρια ξεκούρασης. Χθες το απόγευμα έκανε προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Γιατρά -που έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα- και ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με το Λαύριο. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση στην Πάτρα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λαύριο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement