Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λούντζης: “Δύσκολη σειρά αγώνων, θέλουμε τη πρόκριση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το αυριανό παιχνίδι με το Λαυριο μίλησε σήμερα στο blog Του ΕΣΑΚΕ,  ο παίκτης του Προμηθέα. Μιχάλης Λούντζης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Προερχόμαστε από μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League που ήταν και βασικός μας στόχος, μετά από μια θεαματική σειρά με το Περιστέρι.
Πλέον επικεντρωνόμαστε στη σειρά με το Λαύριο, μια νεανική και θεαματική ομάδα που αρέσκεται σε γρήγορο τρόπο παιχνιδιού και που όπως αποδείχθηκε από την πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είναι σταθερή και συγκροτημένη και για αυτό το λόγο έκανε μεγάλες νίκες και είχε διάρκεια.
Στόχος μας φυσικά, είναι η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.
Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη η σειρά αυτών των αγώνων, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε το μειονέκτημα της έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Κάθε παιχνίδι λοιπόν θα είναι μια διαφορετική υπόθεση, και θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ανάλογα μέχρι να φτάσουμε στις τρεις νίκες και να είμαστε εμείς αυτό που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement