Connect with us

Αθλητισμός

ΑΓΚΑΡΑΪ ΝΙΚΟΣ: «Κέρδισα φίλους, όχι λεφτά»

Published

on

Ο Νίκος Αγκαράι είναι από τους πυγμάχους που δεν το βάζει κάτω και όποια εμπόδια και αν βρεθούν στον δρόμο του τα ξεπερνάει.

Ο έμπειρος πυγμάχος επιστρέφει στα ρινγκ μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος νιώθει δυνατός και έτοιμος να αγωνιστεί έχοντας πάντα πλάι του έναν από τους κορυφαίους προπονητές όπως είναι ο Σωτήρης Μαράτος.

«Όταν έχω στην γωνιά μου τον δάσκαλο δεν βλέπω κανέναν» τόνισε στη «Γ» ο Αγκαράι και συνέχισε: «Είναι τιμή μου και τιμή μας που έχουμε στην πόλη μας έναν τέτοιο προπονητή, με γνώσεις και αγάπη για την πυγμαχία».

Φυσικά δίπλα στον Αγκαράι είναι και ο επιχειρηματίας Σπύρος Δήμου και δεν ξεχνά ποτέ να τον ευχαριστεί για ό,τι έχει κάνει: «Στην πυγμαχία κέρδισα φίλους και όχι χρήματα κάτι που είναι πιο σημαντικό στην ζωή μας. Ο Δήμου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που αγαπάει και στηρίζει τον αθλητισμό. Για μένα είναι ένας φίλος και του οφείλω πολλά».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τους Έλληνες που από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν. «Νιώθω πολύ όμορφα στην Ελλάδα που βρίσκομαι από τα 13 μου χρόνια και στην Πάτρα. Η κόρη μου είναι 13 χρόνων, πρωταθλήτρια στον στίβο και ο γιος μου είναι 9 χρόνων και οι δύο γεννήθηκαν στην Ελλάδα», επισήμανε ο πρωταθλητής και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή με στήριξαν οι Έλληνες και με αγάπησαν κάτι που ανταποδίδω συνεχώς».

Ο Νίκος Αγκαράι λοιπόν επέστρεψε στις προπονήσεις, γυμνάζεται καθημερινά στο «Τόφαλος» και αναμένει να βρεθεί ο αντίπαλος που θα τον κοντράρει πάνω στο ρινγκ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement