Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η αδειοδότηση και το οικονομικό απασχολούν περισσότερο την Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Τέλος λοιπόν η σεζόν 20-21 για την ομάδα της Παναχαϊκής η οποία απέτυχε στους στόχους της και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να διδαχτεί από τα λάθη της και να επιδιώξει να μην τα επαναλάβει τη νέα περίοδο.
Η Παναχαϊκή αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με απολογισμό 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες που έφεραν την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Τα συνολικά γκολ που μπήκαν είναι 28, όσα και τα γκολ που έβαλαν οι αντίπαλοι, κάτι που σίγουρα δεν βοήθησε να διακριθεί η αμυντική γραμμή.
Από εκεί και πέρα, η επόμενη μέρα λέει πως η διοίκηση του Γ. Μπάρλου, θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο και δύο από τα θέματα που καίνε είναι της αδειοδότησης και το οικονομικό.
Στο μεν θέμα της αδειοδότησης-η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ήδη ανακοίνωσε τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1 που αδειοδοτήθηκαν- αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθούν οι ΠΑΕ της Σουπερ Λιγκ 2 που παίρνουν αδειοδότηση για την περίοδο 21-22.
Σε περίπτωση που η Παναχαϊκή, πάρει αδειοδότηση, μπορεί να κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς και αυτό είναι σημαντικό. Σε περίπτωση που δεν πάρει, θα υπάρξουν περιορισμοί -άγνωστο ακόμα ποιοι- στις μεταγραφικές κινήσεις και αυτό θα επηρεάσει τον σχεδιασμό.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι το οικονομικό και δεν μιλάμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά για τις επαφές που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα με τους παίκτες του φετινού ρόστερ.
Δεν είναι κρυφό ότι υπάρχουν εκκρεμότητες-άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν- και αυτό που πρέπει να κάνει η ΠΑΕ είναι τις επόμενες μέρες να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες ώστε να μην υπάρξουν και άλλα φαινόμενα προσφυγών όπως συνέβη πέρσι.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Από εκεί και πέρα ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να παρθεί μια απόφαση είναι αν η ΠΑΕ θα έχει τεχνικό διευθυντή. Όπως φαίνεται είναι και το επικρατέστερο σενάριο και σε αυτό το πλαίσιο έχει γίνει ήδη επαφή με τον Παύλο Μυροφορίδη, η περίπτωση του οποίου δεν είναι εύκολη και πρέπει να ρυθμιστούν πολλές λεπτομέρειες για να προκύψει συμφωνία.
Επίσης στην Πάτρα είναι από χθες ο Γιώργος Μπέζας ο οποίος θα παραμείνει για λίγες μέρες και είναι πιθανό να γίνει επαφή με τον Γιώργο Μπάρλο ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Επίσης πολύπλοκο θέμα αφού πρέπει να ρυθμιστούν πολλά ζητήματα.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως με βάση την έκθεση του Καραπίτσου, υπάρχουν παίκτες που εισηγείται να παραμείνουν και οι υπόλοιποι να αποχωρήσουν όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε ονοματολογία αν δεν ξεκαθαρίσουν βασικά θέματα.
Άλλωστε ο οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις για το νέο ρόστερ και έτσι τίποτα δεν είναι σίγουρο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, παρότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ο Χρήστος Καραπίτσος έκανε γνωστό πως από σήμερα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν προσωρινά ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση.
Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων συντήρησης για τους κοκκινόμαυρους που λογικά θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαΐου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement