Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σήμερα (21.00) εκτός το Λαύριο στην 1η μάχη των ημιτελικών

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς, θα αγωνιστεί σήμερα το βράδυ (21.00, ΕΡΤ-3) η ομάδα του Προμηθέα η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο για τον 1ο ημιτελικό των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και θέλει να πάρει τη νίκη.

Η πατρινή ομάδα έχει δύσκολη αποστολή αφενός γιατί ο αντίπαλος είναι ισχυρός και αφετέρου επειδή υπάρχει και ο βαθμός κόπωσης από τα τρία παιχνίδια που έδωσε σε αντίθεση με το Λαύριο που έδωσε 2 ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιατρά έχοντας «όπλο» την καλή ψυχολογία από την ανατροπή κόντρα στο Περιστέρι, θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση και να πάρει τη νίκη που παράλληλα θα της «σπάσει» και το πλεονέκτημα έδρας.
Βασικά το άγχος σήμερα είναι με το Λαύριο το οποίο πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-0 γιατί αν ηττηθεί, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη συνέχεια.
ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε χθες στο blog του ΕΣΑΚΕ, ο Μιχάλης Λούντζης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προερχόμαστε από μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League που ήταν και βασικός μας στόχος, μετά από μια θεαματική σειρά με το Περιστέρι.
Πλέον επικεντρωνόμαστε στη σειρά με το Λαύριο, μια νεανική και θεαματική ομάδα που αρέσκεται σε γρήγορο τρόπο παιχνιδιού και που όπως αποδείχθηκε από την πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είναι σταθερή και συγκροτημένη και για αυτό το λόγο έκανε μεγάλες νίκες και είχε διάρκεια.
Στόχος μας φυσικά, είναι η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.
Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη η σειρά αυτών των αγώνων, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε το μειονέκτημα της έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή».
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση και χωρίς προβλήματα για τον Μάκη Γιατρά που δούλεψε πολύ σε όλους τους τομείς.
Μετά το τέλος η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα όπου και έμεινε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στη διάθεσή του, ο προπονητής του Προμηθέα θα έχει τους Λούντζη, Μπαζίνα, Χριστοδούλου, Κλαβέλ, Βασιλείου, Γιαννόπουλο, Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, Γιάννη και Δημήτρη Αγραβάνη, Φορντ, Αγκμπελίζ, Τανούλη και Κουρουπάκη.
• Το σημερινό παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν ο διεθνής Παναγιώτης Αναστόπουλος (Αττικής), ο Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και ο Τάσος Κάρδαρης (Αττικής).

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement