Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ξεκινά σήμερα η α΄ φάση του πανελλήνιου πόλο παίδων με την μάχη ΝΟΠ-ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επιτέλους δράση για τους νεαρούς αθλητές των ομάδων πόλο του ΝΟΠ και της ΝΕΠ οι οποίοι σήμερα δίνουν επίσημο αγώνα μετά από περίπου 9 μήνες. Σήμερα ξεκινά η α΄ φάση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων όπου συμμετέχουν επίσης οι ΝΟ Αργοστολίου, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Καλαμάτας και ΝΑΟ Κέρκυρας.

Στόχος των 2 πατρινών ομάδων είναι να προκριθούν στην επόμενη φάση και για αυτό στη σημερινή πρεμιέρα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο «Αν. Πεπανός» όπου τόσο ο ΝΟΠ όσο και η ΝΕΠ θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στην διαδικασία της πρόκρισης.
Τον ΝΟΠ θα κατεβάσει ο Σπύρος Μπουλγουράς που έχει στη διάθεσή του τους εξής: Μαυριόπουλο, Λυκούδη, Τρασάι, Μπετχαβά, Δρίζης, Κοτζάμπαση, Νταφογιάννη, Κρεμανταλά, Μούρτζη, Καλαμά, Τσούλη, Γιώτη, Θωμόπουλο, Χάλα, Χριστοδουλάτο, Γαλανόπουλο, Στρατηγόπουλο, Τριαντάφυλλο, Μπιτσάκο, Αγγελόπουλο και Λαμπάτο.
Από την άλλη πλευρά, προπονητής στη ΝΕΠ είναι ο Θανάσης Κοντάκος ο οποίος υπολογίζει τους εξής: Χάρη Δαγρέ, Άγγελο Κανταρτζόπουλο, Μάριο Σαλπόγλου, Θανάση Μούσα, Αλέξη Γιώτη, Ανδρέα Τσίπη, Θοδωρή Τζίνη, Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο, Χρήστο Σχίζα, Άγγελο Μαργαρίτη, Αχιλλέα Τομοποσίδη, Ανδρέα Πετρόπουλο, Γιώργο Μπεκρή, Δημήτρη Ζαγκρέμπα, Νικόλα Κοτσίδη, Σπύρο Γκοτσόπουλο και Φίλιππο Αντίοχο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
18.00 ΝΕΠ-ΝΟΠ
19.30 ΝΟ Αργοστολιού –ΝΟ Ναύπλιου
21.00 ΝΟ Καλαμάτας –ΝΑΟ Κέρκυρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement