Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στον «αέρα» πάλι ο διαγωνισμός-Αναζητείται ανάδοχος για την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Πατρέων

Published

on

Μία εβδομάδα μετά το «ναυάγιο» του διαγωνισμού για την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών της Πάτρας, καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, ο Δήμος προχωρά σε επαναληπτική προκήρυξη αφήνοντας ωστόσο, τους ίδιους όρους με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολη η κατάληξή του.

Συγκεκριμένα, το ύψος του προϋπολογισμού για την «Παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Πατρέων» για το έτος 2021 ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 265.112,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%), ενώ η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογράψει ο ανάδοχος ορίζεται από την 1η Ιουνίου έως και 30η Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr ή www.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 4η Ιουνίου 2021 καταληκτική ημερομηνία και ώρα 15.00 στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, ενώ η αποσφράγιση θα γίνει τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών.
Αυτό σημαίνει ότι οι ναυαγοσώστες, ακόμη κι αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον στον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό, δεν θα βρίσκονται στις παραλίες την 1η Ιουνίου, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτες οι συνέπειες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement