Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τσιόδρας και Μαραγκός στο τιμόνι της Λοιμωξιολογίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σημαντικού κύρους 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων συμμετείχε ο Καθηγητής Παθολογίας -Λοιμωξιολογίας και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός, όπου πέρα από τη σημαντική παρουσία του στο εν λόγω Συνέδριο, εξελέγη και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμώξεων (ΕΕΛ) στις εκλογές που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Οι εκλογές της (ΕΕΛ ) ανέδειξαν Πρόεδρο τον γνωστό καθηγητή Παθολογίας του ΕΚΠΑ, λοιμωξιολόγοΣωτήρη Τσιόδρα.Έτσι στο «τιμόνι» της (ΕΕΛ) ο Σωτήρης Τσιόδρας με αντιπρόεδρο τον Καθηγητή και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκο Μαραγκό.
Συγκεκριμένα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΛ, συντίθεται από τους: Καθηγ.Μάρκο Μαραγκό, στη θέση του αντιπροέδρου, Νικόλαο Σύψας, Καθηγ. Παθολογίας ΕΚΠΑ στη θέση του γενικού γραμματέα, Βασίλη Παπασταμόπουλο, Πρόεδρο της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων και Διευθυντή του τμήματος λοιμώξεων του Ευαγγελισμού στη θέση του ειδικού γραμματέα,Αικατερίνη Αργυράκη Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Επιμελήτρια Α’ στην Κλινική Λοιμώξεων Covid Α’ του Νοσοκομείου «Σωτηρία» στη θέση του ταμία.

Μέλος του Δ.Σ και ο Χ. Γώγος

Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν οιΚαθηγητές:Χαράλαμπος ΓώγοςΠαθολογίας/Λοιμωξιολόγος του Πανεπιστημίου Πατρών , Συμεών Μεταλλίδης αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής ΑΠΘ, Αθανάσιος Μίχος Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και η κα Μαρία Χίνη Παθολόγος- Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια Μονάδας Λοιμώξεων στο Γ.Ν.Α
TETA ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ


Ροή ειδήσεων

Advertisement