Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Καρτέρη στον Ι.Ν. Αναλήψεως Ψαροφαΐου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τελούμε μεθαύριο Κυριακή 23-5-2021 και ώρα 9 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι Πατρών, ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού

ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΤΕΡΗ

GOODYS

(ΕΤΩΝ 71)

Παρακαλούμε όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του να παρευρεθούν και να προσευχηθούν μαζί μας.

Η σύζυγος: Μαρία. Τα παιδιά: Δέσποινα και Σταύρος Λαζανάς, Κώστας Καρτέρης, Μαρίνα Καρτέρη, Ειρήνη και Γιάννης Λόης. Τα αδέλφια: Θεόδωρος και Βάσω Καρτέρη, Νίκη (χήρα) Νικ. Λύτρα, Νικολίτσα Καρτέρη, Γεωργία και Δημήτρης Μπόκαρης, Αικατερίνη και Πέτρος Μπελεζόνης, Νίκος και Αλέκα Καρτέρη. Τα εγγόνια: Ανδρέας, Βασιλική, Ιωάννα, Κωνσταντίνα, Ιωάννα-Μαρία, Γιώργος-Ιωάννης. Οι λοιποί συγγενείς.

Τελεταί ΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ή ΜΠΟΥΡΑΣ, 1) Πόρτες Αχαΐας, τηλ.: 26930-92.344, 2) Πατρών – Πύργου 59, τηλ: 2610-526.888, κιν.: 6974-607.640, 3) Πανόπουλο Ηλείας, τηλ.: 26240-61.930.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ένταση και ξύλο στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας(26/7) στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου.

Αρχικά, δύο νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με το επεισόδιο να γενικεύεται για λίγα λεπτά. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να λήξει το επεισόδιο, το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα πολλών περαστικών.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τα φανάρια που δεν λειτουργούν η αιτία σοβαρών ατυχημάτων-Ποιος ευθύνεται;

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλεπάλληλα, τελευταία, τα ατυχήματα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ιεροθέου.

Ο φωτεινός σηματοδότης στην περιοχή είναι «είδος εν πολυτελεία», αφού εδώ και δύο μήνες δεν λειτουργεί, λόγω βλάβης, η οποία δεν έχει αποκατασταθεί, άγνωστο με ευθύνη τίνος.

  

Πάντως επείγει η επαναλειτουργία του, καθώς, σχεδόν καθημερινά, σημειώνονται ατυχήματα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έντονα παράπονα για τη ΔΕΥΑΠ-Από ώρα σε ώρα…, αλλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Περιβόλας, από την οδό Αριστοτέλους, έμειναν μεσημεριάτικά χθες χωρίς νερό.

Στις τηλεφωνικές διαμαρτυρίες τους, προς τη ΔΕΥΑΠ, έπαιρναν την απάντηση ότι «η βλάβη θα αποκατασταθεί από ώρα σε… ώρα». Φυσικά οι ώρες περνούσαν και το συνεργείου που πήγε, προφανώς ιδιωτικό, δεν μπόρεσε να δώσει λύση με αποτέλεσμα το πρόβλημα να συνεχίζεται…

GOODYS

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα