Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Καθοριστικό βήμα πρόκρισης-Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (18.00) το Λαύριο και θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-0

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με τον αέρα του break της έδρας και τo 1-0, η ομάδα του Προμηθέα υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (18.00, ΕΡΤFlix) το Λαύριο στον 2ο ημιτελικό του πρωταθλήματος και θέλει να πάρει τη νίκη για να κάνει το 2-0 στη σειρά και αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Η πατρινή ομάδα με «όπλα» την έδρα αλλά και την ψυχολογία θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της, να πιάσει καλή απόδοση και να φτάσει σε μια ακόμα νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πριν από τους τελικούς.
Φυσικό το έργο της δεν θα είναι εύκολο, το Λαύριο γνωρίζει πως σήμερα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να νικήσει και να μείνει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης οπότε αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη.
Σίγουρα η κούρσα παίζει πλέον σημαντικό ρόλο, ο Προμηθέας έχει δώσει πολλά μαζεμένα παιχνίδια το τελευταίο 20ήμερο όμως στο σημείο που βρισκόμαστε όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και για αυτό οι «πορτοκαλί» αναμένεται να τα δώσουν όλα προκειμένου να πετύχουν μια ακόμα σημαντική νίκη.

ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 0-0»

«Κάναμε μια νίκη, αλλά το σκορ παραμένει 0-0. Θα πανηγυρίσουμε όταν φτάσουμε στις 3 νίκες. Παρά την απουσία του Τζεράι Γκραντ ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε ο ένας για τον άλλο, ακόμη κι όταν το παιχνίδι γύρισε σε κάποια σημεία από το Λαύριο.
Ο αντίπαλός μας έδειξε ότι τερμάτισε δίκαια στην κανονική σεζόν στη 2η θέση, ότι έχει ταλέντο και θυμίζω ότι μέχρι σήμερα ήταν αήττητος στην έδρα της. Δεν κερδίζουμε μόνο από τα σουτ, κερδίζουμε από τη γενικότερη παρουσία μας. Κάποιοι παίκτες έδειξαν σήμερα ότι δίκαια βρίσκονται στον Προμηθέα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ-3, ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΕΡΙΑΝ ΓΚΡΑΝΤ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Τζέριαν Γκραντ έχει τράβηγμα στο πόδι του και για αυτό δεν αγωνίστηκε προχθές στο 1ο ματς με το Λαύριο.
Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποιεί δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας και θα χρειαστεί σίγουρα μια εβδομάδα για να ελπίζει να επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Γιατρά, οπότε είναι σίγουρο πως δεν αγωνίζεται αύριο και κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της Πέμπτης.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο «Τόφαλος» χωρίς άλλα προβλήματα με τον Μάκη Γιατρά να ρίχνει βάρος στην τακτική.
• Το σημερινό παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν ο διεθνής Τ. Σχινάς και οι Σώμος-Σταματόπουλος με κομισάριο τον Πατρινό Β. Πίγκα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement