Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Γιατράς: «Μια καθαρότατη νίκη του Προμηθέα, κάναμε ένα βήμα»

Published

on

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς δήλωσε τα εξής: «Είναι μια καθαρότατη νίκη του Προμηθέα, μπορούμε να ξαναδούμε όποτε θέλετε την φάση, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.

Κάναμε ένα βήμα, έχουμε παιχνίδι τη Δευτέρα, η σειρά είναι στο 0-0. Εχουμε απέναντι μας το Λαύριο. Δίκαια τερμάτισε στην κανονική σεζόν στη 2η θέση, δίκαια ήταν αήττητο στην έδρα τους. Εκανε μια απίστευτη πορεία και έχει πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα παμε τη Δευτέρα να παίξουμε έναν ακόμη τελικό».

«Η κούραση είναι κούραση, αλλά όσο το συζητάς τόσο κουράζεσαι. Ολα είναι στο μυαλό. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά, στην συνέχεια περάσαμε μπροστά και με 10 πόντους, αλλά μετά βρεθήκαμε πίσω. Είδαμε και μια φάση που νομίζαμε ότι είναι καλάθι και φάουλ, να γίνεται βήματα. Ο Κάρτερ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση. Είναι παίκτης με ταλέντο, αλλά με την εικόνα του φαινόταν ότι βρισκόμασταν και εμείς έναν χρόνο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια μεγάλη νίκη, τα παιδιά βγάζουν ψυχή, πάθος και θέληση. Προχωράμε για το παιχνίδι της Δευτέρας».

«Χωρίς να θέλω να δικαιολογήω κάτι, οι άνθρωποι στους πάγκους έχουν ένταση, ειδικά όταν κρίνονται τέτοια παιχνίδια και προκρίσεις σε τελικούς. Πολλές φορές και εγώ έχω ξεφύγει, βέβαια δεν έχω προσβάλει κανέναν. Ας μείνουμε εκεί και να δούμε το αγωνιστικό…»

Ροή ειδήσεων

Advertisement