Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

118 οι ασθενείς me Covid-19- στα νοσοκομεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σταθερή παραμένει η κατάσταση με τους νοσηλευόμενους με κορωνοϊό το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Χθες το μεσημέρι της στις Κλινικές κορωνοϊού νοσηλεύονταν 49 ασθενείς, ένας ακόμα μικρός ασθενής στην Παιδιατρική του ΠΓΝΠ και άλλοι 15 στις ΜΕΘ Covid 15 άτομα.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Δημήτρης Μπάκος επεσήμανε στην «Γ» από τις έξι Κλινικές κορωνοϊού που λειτούργησαν το προηγούμενο διάστημα πλέον λειτουργούν τρεις, ενώ από τις 4 ΜΕΘ Covid πλέον λειτουργούν τρεις μια και η non covid ΜΕΘ επανήλθε στον χώρο της και τη δυναμική των δέκα κρεβατιών της.

Σταδιακά αυξάνονται τα τακτικά χειρουργεία και στόχος της Διοίκησης είναι να αυξηθούν κι άλλο, ώστε να αποκατατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Νοσοκομείου, διατηρώντας τον τριτοβάθμιο χαρακτήρα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

53 ΣΤΟΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ»

Στο Γενικό Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 47 ασθενείς στις Κλινικές Λοιμώξεων, ενώ στην ΜΕΘ Κορωνοϊού νοσηλεύονται 6 ασθενείς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement