Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

 «Έφυγε» η… ψυχή του Άρη Πατρών -Θλίψη για τον Γιώργο Μπαζάρογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασχημη μέρα η σημερινή για την οικογένεια του Άρη Πατρών αφού πριν από λίγο έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μπαζάρογλου σε ηλικία 73 ετών μετά από «μάχη» που έδωσε με τον κορωνοϊό επί 51 ολόκληρες ημέρες στη ΜΕΘ.

Ο Μπαζάρογλου ήταν πατέρας του β’ αντιπροέδρου του συλλόγου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κυριάκου, καθώς και παππούς του νυν ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Θεοδοσόπουλου.

Ήταν η ψυχή του Άρη Πατρών, τον οποίο στήριζε διαχρονικά, ακολουθώντας την ομάδα όπου και αν βρισκόταν.

Ο γιος του Κυριάκος πριν από λίγο ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα: «Πέτα ψηλά γέρο μου και φώναζε από εκεί για την τρέλα σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε μαλώσω όταν γυρίσω σπίτι. Καλό ταξίδι πατέρα. Να μας προσέχεις όπως έκανες πάντα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗ ΠΑΤΡΩΝ

Το Δ. Σ της ομάδας μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για το χαμό του πιο πιστού, του πιο φανατικού, του πιο απαιτητικού οπαδού της ομάδας μας, του Γεωργίου Μπαζάρογλου. Είτε εντός είτε εκτός έδρας ήταν παντα παρών για να φωνάζει με τη στεντόρεια φωνή του για τη μεγάλη του αγάπη, τον ΑΡΗ μας! Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Λεμονιά και στα παιδιά του, Βάσω, Κυριάκο (αντιπρόεδρος της Ομάδας) και Ανδρέα. Η οικογένεια του Άρη μας είναι από σήμερα πιο φτωχη

Ροή ειδήσεων

Advertisement