Connect with us

Lifestyle

David Damiano: Ο νικητής της Eurovision είναι sex symbol, αρραβωνιασμένος και πολύ ροκ!

Published

on

O 65os διαγωνισμός της Eurovision πέρασε στην ιστορία μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Μεγάλος νικητής η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν λίγο πριν το φινάλε του διαγωνιστικού μέρους και συγκεκριμένα στην 24η θέση. Ο frontmam του συγκορτήματoς David Damiano με την ενέργειά του και την εκκεντρική του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη υπενθυμίζοντας πως το ροκ είναι πολύ… σκληρό για να πεθάνει.

Η εμφάνιση και το φαβορί

Το συγκρότημα έδειξε στο κοινό πώς μεταφέρεται μια συναυλία στη σκηνή της Eurovision με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κάμερα ακολουθούσε τον ημίγυνο Damiano καθώς έβγαινε από τα παρασκήνια μέχρι που πήρε θέση στη σκηνή. Εκεί συνάντησε τη Victoria (μπάσο) και τον Thomas (κιθάρα) με την κάμερα να εστιάζει στην αλληλεπίδραση του τραγουδιστή με αυτούς. Ο Ήθαν (ντραμς) βρισκόταν σε ένα βάθρο ψηλά στο κέντρο της σκηνής.

Χρωματισμοί σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα ρούχα τους διαφορετικά από την πρώτη πρόβα, σε χρωματισμό μεταλλικό του χαλκού με ασημένια τρουκς. Ο Damiano είναι ημίγυμνος πάνω στη σκηνή, ενώ, όπως γράφει ο OGAEGREECE, ο ίδιος φωνητικά ήταν σωστός, με πολύ καλή επαφή με την κάμερα.

Η Ιταλία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη φετινή Eurovision και οι Måneskin πήραν με ευκολία την πρωτιά. Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin! Το όνομά τους σημαίνει “φεγγαροφώς” στα δανέζικα και είναι προς τιμήν της χώρας καταγωγής του μπασίστα τους.

Ποιος είναι ο Damiano David

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram του Damiano David:

 

 

 

Ωστόσο, ο ίδιος έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλία Influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

damiano-david-giorgia-soleri_jpg2-min

Ροή ειδήσεων

Advertisement