Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χαρδαλιάς για την εμπρηστική επίθεση: Θρασύδειλα ανθρωπάρια πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Στόχος επίθεσης αγνώστων έγιναν χθες το βράδυ οι δύο οικογενειακές επιχειρήσεις της κυρίας Γιώτας Παναγιωτοπούλου, συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι «κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν» και τόνισε ότι «λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν». «Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Δε θα μας τρομοκρατήσουν», πρόσθεσε καταλήγοντας.

Από την πλευρά της η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανέφερε: «Ένα έχω να πω. Ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει».

Δείτε βίντεο από το σημείο: 

Τυφλό χτύπημα με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

 

5310273

Καταδίκασε την επίθεση η κυβερνητική εκπρόσωπος

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχτηκαν τα ξημερώματα οι επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη στην οποία σημειώνει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία». 

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στη 1:45 τα ξημερώματα, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ακαριαία αντίδραση της Πυροσβεστικής, η οποία παρενέβη άμεσα, ενώ έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ και την Αντιτρομοκρατική.

gynaika-xardalias__1_
gynaika-xardalias__2_
gynaika-xardalias__3_
gynaika-xardalias__4_
gynaika-xardalias__5_
gynaika-xardalias__6_
gynaika-xardalias__7_
gynaika-xardalias__8_
gynaika-xardalias__9_
gynaika-xardalias__10_
gynaika-xardalias__11_

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement