Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(24.5)

Published

on

Κριός
Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι καθοριστική για το επόμενο διάστημα και η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να αφορούν εκπαιδευτικά θέματα ή σπουδές, όπως επίσης να χρειαστούν διευθετήσεις όσον αφορά τα παραπάνω.

Ταύρος
Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 είναι το βασικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα δρώμενα. Δεν αποκλείεται να προβληματιστείς αρκετά αυτές τις ημέρες με αφορμή συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) δείχνει πως κάποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ενδεχομένως να αλλάξουν και κάποιες άλλες να σου δείξουν πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία φορτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Αυτές τις ημέρες λόγω του ότι θα έχεις την τάση να κουράζεσαι εύκολα, προσπάθησε να απομακρυνθείς από οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει και σε πιέζει.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς σε κάποιες φιλικές ή αισθηματικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως αρκετές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από «κόσκινο».

Παρθένος
Αυτή είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες, όμως καλό θα ήταν να κερδίσεις χρόνο πριν πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς αυτό που υπάρχει τώρα.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την επικοινωνία καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει αναστάτωση. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει από την Κυριακή 30/5, για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τα «πολλά λόγια που φαίνεται πως θα είναι φτώχεια».

Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα τα οποία ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα έρθουν στο προσκήνιο. Αυτά δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου, όμως καλό θα είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για ζητήματα που για εσένα είναι σημαντικά.

Τοξότης
Μία κομβική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021 στον άξονα σου (Δίδυμων-Τοξότη) αλλά θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων (30/5). Οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο και με αυτή την έκλειψη είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κινητικότητα στα εργασιακά ζητήματα και οι ημέρες στη δουλειά φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Δίδυμων-Τοξότη στις 26/5 δείχνει πως θα πρέπει να προσέξεις αυτά που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου, καθώς είναι αυτά που μπορεί να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τις αντοχές του οργανισμού σου.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός αισθηματικό ειδυλλίου ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει πρόσφατα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και αυτά να επηρεάσουν την επικοινωνία σου αλλά και τις επαφές σου με τους άλλους.

Ιχθύες
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή κάποιες αλλαγές που αφορούν τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αυτές είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βγάλουν λίγο από το πρόγραμμά σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement