Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Αστοχία και κούραση έφεραν την ήττα για τον Προμηθέα αλλά διατηρεί προβάδισμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάτι η υπερπροσπάθεία από τα συνεχόμενα ματς, κάτι η απουσία του τραυματία τζεριαν Γκραντ και κάτι η αστοχία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά έφεραν την ήττα για τον Προμηθέα ο οποίος λύγισε στην παράταση και έχασε με 85-79 από το Λαύριο που  μείωσε στο 2-1 στην ημιτελική σειρά .

Δυο ομάδες που μοιάζουν ισάξιες, δυο ομάδες που λατρεύουν τα μεταξύ τους θρίλερ, δυο ομάδες που ίσως άξιζαν να παλέψουν για κάτι περισσότερο από την πρόκριση στον τελικό, τουλάχιστον τη φετινή περίοδο.

Λαύριο και Προμηθέας έδωσαν ακόμα μία σπουδαία μάχη το βράδυ της Δευτέρας, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το -8 (58-66) και να στέλνουν το ματς στην παράταση (70-70)  με τον Λούντζη να αποδεικνύεται μοιραίος καθώς στα 42΄πριν το τέλος του κανονικού αγώνα έχασε 2 βολές και επίσης σουτ από τα τρία μέτρα με αποτέλεσμα να μείνει το 70-70 και το ματς να οδηγηθεί στη παράταση.

Στο 1-2 η σειρά, με τον επόμενο αγώνα να γίνεται στο Τόφαλος την Πέμπτη 27/5 στις 20:00. Εκεί ο Προμηθέας θα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει, με το Λαύριο να ονειρεύεται τη νίκη για το 2-2 που θα οδηγήσει αυτή την απίθανη σειρά σε πέμπτο αγώνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement