Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο σταρ των Ντριτρόιτ Πίστονς, Τζεράμι Γκραντ βρέθηκε στην Πάτρα και μίλησε στη «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Λάμψη ΝΒΑ είχε το προχθεσινό παιχνίδι του Προμηθέα με το Λαύριο. Ο λόγος για τον σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζεράμι Γκραντ ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα και το «Δ. Τόφαλος» για να δει από κοντά την προσπάθεια των αδερφών του Τζεριάν και Τζεράι.

Ο σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς, με τους οποίους έχει τριετές συμβόλαιο που αγγίζει τα 60 εκ. δολάρια και φέτος σε 54 παιχνίδια είχε μ.ο. 22,3 πόντους, έζησε έντονα την αναμέτρηση και φάνηκε γούρικος καθώς είδε την 2η νίκη του Προμηθέα.
Μετά το τέλος ο Τζεράμι Γκραντ μίλησε στη «Γ» για τον Προμηθέα, για την Πάτρα, τα αδέλφια του αλλά και το ΝΒΑ.
-Πώς είδες τα αδέρφια σου;
«Τα αδέλφια μου παίζουν πολύ καλά. Έχω δει όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Είναι μια συναρπαστική σεζόν για αυτούς. Ο Τζέριαν 100% ανήκει στο ΝΒΑ και νομίζω ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σύντομα.».
-Τι έπαιξε ρόλο και ήρθε η νίκη για τον Προμηθέα:

«Στις λεπτομέρειες κρίθηκε, είναι ξεκάθαρο αλλά αυτό που είναι σημαντικό και έπαιξε ρόλο είναι η πίεση. Παρά την πίεση ο Προμηθέας άντεξε, γύρισε το ματς, είχε καθαρό μυαλό και πήρε τη νίκη».
Για την Πάτρα:

«Είναι όμορφα εδώ. Όμορφη πόλη και περιοχή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, η πόλη έχει θάλασσα και αυτό είναι σημαντικό».
Για τον Τζέριαντ Γκραντ:

«Ο Τζέριαν 100% ανήκει στο ΝΒΑ και νομίζω ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σύντομα στο ΝΒΑ. Ήρθε εδώ λόγω κάποιων συνθηκών».
– Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. Ξέρω τον Ζακ Ογκάστ και αρκετούς ακόμα».
Για την φετινή του χρονιά: «Είμαι υποψήφιος για το βραβείο του πιο βελτιωμένου. Θα δούμε ποιος θα το πάρει. Ήταν καλή χρονιά, δεν κερδίσαμε πολλά ματς, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν».
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι από τους καλύτερους. Είχε καλή σεζόν. Είναι δύο φορές MVP και συνεχίζει να βελτιώνεται».


Ροή ειδήσεων

Advertisement