Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανακατεύεται η τράπουλα-Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στη Δυτική Αχαΐα είναι έτοιμοι να αλλάξουν… στρατόπεδο

Published

on

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η απόφαση του πρώην Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χρήστου Νικολάου να αποχωρήσει.

Μία απόφαση που αφενός άνοιξε τον δρόμο της διαδοχής στο εσωτερικό της παράταξης και από την άλλη «αποδέσμευσε» στελέχη, ακόμη και δημοτικούς συμβούλους. Θυμίζουμε ότι στην «κούρσα» της διαδοχής του κ. Νικολάου έχουν εκδηλώσει δημόσια ότι συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Φίλιππας Λιάκος και Αλέκος Ορδίτης, καθώς και ο επιχειρηματίας Νίκος Ασκούνης. Μάλιστα η εμπλοκή του κ. Ασκούνη που δεν είναι εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται πως ενέτεινε τις εξελίξεις στο εσωτερικό της παράταξης, αφού αρκετοί εμφανίζονται αρνητικοί στο να στηρίξουν ένα πρόσωπο που εμφανίστηκε ξαφνικά διεκδικώντας την «αρχηγία» χωρίς να συμμετείχε τουλάχιστον στους πρόσφατους αγώνες που έδωσε όλη η υπόλοιπη ομάδα.
Τις τελευταίες ημέρες οι διεργασίες και οι επαφές έχουν πάρει «φωτιά», ενώ πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν πως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν προσεγγίσει ήδη και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Σπύρο Μυλωνά διατυπώνοντας την πρόθεσή τους να αλλάξουν… στρατόπεδο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν την ανεξαρτητοποίησή τους. Την ίδια ώρα η εμφάνιση του Δημάρχου σε «επαγγελματικό» τραπέζι στελεχών της παράταξης Νικολάου «πυροδότησε» νέες φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Ροή ειδήσεων

Advertisement