Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Με επιτυχία το περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος 2021

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση εξέδωσαν από κοινού ο ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών οι οποίοι αναφέρθηκαν στη πρόσφατη εκδήλωση του Περιφερειακού Πρωτάθληματος Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μια εξαιρετική διοργάνωση έλαβε χώρα από 21 έως 23 Μαΐου στην πόλη μας.
Ο ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργάνωσαν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας, στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7.
Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στη συνεργασία των δύο ομίλων, τη στήριξη ως συνδιοργανωτή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων, ο οποίος παρείχε τις εγκαταστάσεις στην πλαζ του ΕΟΤ. Με αρωγό τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, το ΠΕΑΚ της Πάτρας και τον ΕΟΔΥ είχαμε μια ασφαλή διοργάνωση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.
Η μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις λόγω της πανδημίας, δεν αποτέλεσε τροχοπέδη για 100 περίπου παιδιά από τη Νότια Ελλάδα, τα οποία αγωνίστηκαν για την πρόκρισή τους στις προεθνικές ομάδες Optimist και Laser 4.7 και πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις.
Ο θαλάσσιος στίβος της Πάτρας, με τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, ήταν σίγουρο πως θα προσέφερε αγωνιστική επιτυχία. Πραγματοποιήθηκαν και οι 9 ιστιοδρομίες που είχαν προγραμματιστεί από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο κόσμος που βρέθηκε το τριήμερο στο παραλιακό μέτωπο της πόλης απόλαυσε ένα υπέροχο θέαμα.
Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παλαιών αθλητών των δύο ομίλων, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ανέλαβαν θέσεις στις επιτροπές του αγώνα, «στήνοντας» το θαλάσσιο στίβο με σημαδούρες.
Χορηγοί του αγώνα ήταν:
SUPER CARGO, ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ MARINE, AVIN – ΑΦΟΙ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΙΚΕ, ΛΟΥΞ, COPYTRON, ΠΛΑΖ, HELLENIC NATURAL PRODUCTS και ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ.
Οι δύο όμιλοι, ήδη, σχεδιάζουν από κοινού την επόμενη μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην πόλη μας”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement