Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα:Στις λεπτομέρειες ο τελικός

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα νομιμα καζινο

Αυτή η εβδομάδα θα είναι που θα μας οδηγήσει στο φινάλε της σεζόν στο 90% των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ενώ μέχρι το Σάββατο θα γίνουν και οι τελικοί των Κυπέλλων που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Ένας εξ’ αυτών θα γίνει στο Βελιγράδι, εκεί όπου δυο εκ των πλέον ιστορικών ομάδων της Σερβίας και της Ευρώπης γενικότερα, θα αναμετρηθούν με στόχο μια ακόμα Κούπα. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν δίνουν ραντεβού στις 20:00 και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο «Ράικο Μίτιτς».

Ερυθρός Αστέρας: Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η σεζόν του Αστέρα φέτος στη Σερβία, καθώς όχι μόνο ξεπέρασε τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά το κατέκτησε και αήττητος! Τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να «χτίζουν» τη δική τους… δυναστεία στη χώρα και φυσικά θέλουν να ζευγαρώσουν τα τρόπαιά τους, κατακτώντας και το Κύπελλο. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στο σύλλογο και με πολλές «ντόπες» από τον κόσμο, ετοιμάζεται για το σπουδαίο ματς με την «αιώνια αντίπαλο» Παρτιζάν για το νταμπλ.

Παρτιζάν: Αρκετά καλή ήταν η χρονιά της Παρτιζάν στο πρωτάθλημα, καθώς ήταν κυρίαρχος στα περισσότερα από τα παιχνίδια της, όμως δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά σε μια… εξωπραγματική επίδοση του μεγάλου της αντιπάλου Ερυθρού Αστέρα. Ακόμα και έτσι, πάντως, ο κόσμος της ομάδας πιστεύει πως ο σύλλογος μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι απλά ένα παιχνίδι και οι «ασπρόμαυροι» του Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να υποτάξουν για πρώτη φορά φέτος τον Αστέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάθε ματς Αστέρας-Παρτιζάν είναι και ένα διαφορετικό επεισόδιο στη σειρά τις ιστορίας των δυο σπουδαίων συλλόγων. Τα τελευταία χρόνια ο Ερυθρός έχει δείξει καλύτερα στοιχεία από τη μεγάλη του αντίπαλο, όμως σε έναν τελικό παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, πάμε στο under 2.5 του 1.64 από τη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και φρουτακια καζινο με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement