Connect with us

Παναχαϊκή

Το διαιτητικό της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της Παναχαϊκης για Ρόκα

Published

on

Όπως λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον Ευστάθιο Ρόκα και έτσι ενεργοποιείται η ποινή της αφαίρεσης βαθμών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Απορρίπτει την από 22.4.2021 αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 1891 κατά του Ευσταθίου Ρόκα του Θεοφίλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 1891 την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 58/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα του Θεοφίλου, σε ποσοστό 50% κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 288/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».
Να σημειώσουμε πως απο την στιγμή που την Κυριακή η Σούπερ Λιγκ2 επικύρωσε την βαθμολογία για τις θέσεις 1-8, η ποινή αφαίρεσης βαθμών για την Παναχαικη,  ισχύει πλέον για την νέα αγωνιστική περίοδο, όποτε όσοι βαθμοί αφαιρεθούν θα αφορούν το πρωτάθλημα 2021-22.

Ροή ειδήσεων

Advertisement