Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Τουλάχιστον έξι παίκτες της Παναχαϊκής είναι στα “ραντάρ” άλλων ομάδων, δεν πρέπει να χαθεί χρόνος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει ο Μάιος και στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής να υπάρχει στασιμότητα τα τελευταία 24ωρα ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στις άλλες ομάδες της κατηγορίας οι οποίες έχουν ξεκινήσει να κινούνται.
Ανεξάρτητα από το θέμα της αναδιάρθρωσης στη Σούπερ Λιγκ 2 και αν τελικά θα υλοποιηθεί, ήδη αρκετές ομάδες της κατηγορίας έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο και κάνουν τις πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως τουλάχιστον 6 παίκτες της πατρινής ομάδας βρίσκονται στα ραντάρ άλλων ομάδων. Στην πλειοψηφία του πρόκειται για ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και για μια ΠΑΕ Σούπερ Λιγκ 1.
Οι πληροφορίες λένε πως οι παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είναι οι Χουάν Λαρέα, Ξενοφών Πάνος, Ανδρέας Κολοβούρης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Βέλικο Μπάτροβιτς αλλά και ο Χρήστος Γιούσης ο οποίος όμως δεν ανήκει στην πατρινή ομάδα αλλά στην ΑΕΚ ενώ λέγεται πως στη λίστα είναι και άλλοι κοκκινόμαυροι.
Για τον Γιούση γράφτηκε ήδη πως τον θέλει ο Ιωνικός που θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ το ρεπορτάζ θέλει το όνομά του να βρίσκεται σε μπλοκάκια προπονητών ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Λαρέα που σε λίγες μέρες είναι ελεύθερος, έκανε καλό πρωτάθλημα και είναι λογικό να έχει προτάσεις ωστόσο θα προσπαθήσει να τον κρατήσει η Παναχαϊκή, ο Κολοβούρης επίσης έκανε καλό πρωτάθλημα και ήδη έχει κρούσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Επίσης δύο προτάσεις έχει στα χέρια του και ο Ξενοφών Πάνος και μια πρόταση ο Αποστολόπουλος ο οποίος ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των κοκκινόμαυρων.
Επί της ουσίας, το συμπεράσματα που προκύπτει είναι πως η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν πρέπει να χάσει χρόνο ώστε να παρθούν αποφάσεις και ακολούθως να ξεκινήσει ο σχεδιασμός αφού ειδικά από την επόμενη εβδομάδα -όταν θα έχει τελειώσει και το μπαράζ ανόδου- οι επαφές θα ενταθούν ανάμεσα σε ομάδες και παίκτες.
ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΔΡΟ» Ο ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα, η καθυστέρηση στην άφιξη του Παύλου Μυροφορίδη στην Πάτρα όπως γράψαμε χθες δεν ήταν τυχαία αφού οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχει πλέον θετική διάθεση για να συνεργαστεί με την Παναχαϊκή.
Συμφωνά με το περιβάλλον του δεν θα έρθει στην πόλη για να συναντηθεί με τον Γιώργο Μπάρλο καθώς πρόεκυψε κάτι άλλο τα τελευταία 24ωρα με τις πληροφορίες λένε πως του έχει χτυπήσει την «πόρτα» και άλλη ομάδα. Τέλος λέγεται πως ακόμα δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Χανιά.
Σε κάθε περίπτωση το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη βγαίνει από το κάδρο για τους κοκκινόμαυρους και πλέον η … μπάλα πηγαίνει στην διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μοντέλο που θα πορευτεί η ομάδα τη νέα περίοδο.
Αν θα αποκτήσει τελικά τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό ή όχι και στη συνέχεια να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή που προς το παρόν παραμένει ο Χρ. Καραπίτσος.

GOODYS

Παναχαϊκή

Αναβρασμός στους οπαδούς της Παναχαϊκής για τη επερχόμενη μαύρη σελίδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημερώνει για την  ιστορική Παναχαϊκη καθώς μετά και το τέλος της Πέμπτης δεν φαίνεται να βρέθηκε κάποια λύση σχετικά με τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει η ομάδα για την εγγυητική επιταγή που πρέπει να μπει στο φάκελο της ΕΕΑ.

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημερώνει για την  ιστορική Παναχαϊκη καθώς μετά και το τέλος της Πέμπτης δεν φαίνεται να βρέθηκε κάποια λύση σχετικά με τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει η ομάδα για την εγγυητική επιταγή που πρέπει να μπει στο φάκελο της ΕΕΑ.

Παρά τις επαφές επι των επαφών ανάμεσα σε πολλούς επιχειρηματίες, μετόχους, πρώην συμμάχους, στελέχη της ερασιτεχνικής αλλά και τον Πέτρο Σταθάκη που εκπροσωπεί ένα γκρουπ Αμερικάνων επενδυτών, δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποιος για βάλει το ποσό των 135.000 ευρώ που απαιτούνται για την εγγυητική επιταγή.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Τις τελευταίες ώρες πολλοί οπαδοί των κοκκινόμαυρων είναι σε αναβρασμό, πολλοί είναι αυτοί που έχουν γράψει μήνυμα στα social media και ζητούν από  τους εμπλεκόμενους μετόχους  να  αναλάβουν μέρος των ευθυνών και να βγουν μπροστά ώστε έστω και την ύστατη ώρα να βρεθεί λύση και η ομάδα να μείνει ζωντανή.

Απομένει να δούμε λοιπόν αν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθεί από μηχανής θεός για να βάλει τα 135.000 ευρώ που είναι απαραίτητά για να μείνει ζωντανή η Παναχαϊκή η θα ξημερώσει μια μαύρη σελίδα.

Δεν είναι κακό μια ομάδα να υποβιβάζεται αγωνιστικά, όμως είναι μαύρη σελίδα για μια ιστορική ομάδα να πηγαίνει στο ερασιτεχνικό λόγω οικονομικής δυσπραγίας και επειδή η διοίκηση  του Μπάρλου- αυτή ηγείται τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν μπορεί να πληρώσει την εγγυητική.

Αναμονή λοιπόν για να δούμε αν η Παρασκευή 30 Ιουλίου θα γραφτεί με μελανά χρώματα στη τεράστια ιστορία της Παναχαϊκής 1891…

ΥΓ. Σίγουρα δεν είναι λύση να βρεθούν μόνο τα 135.000 ευρώ  που θα σημαίνει πως η ομάδα θα πάριε, έστω προσωρινά, πιστοποιητικό συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς χρειάζονται αρκετά χρήματα ώστε η  ομάδα να ορθοποδήσει αλλά ας γίνει το πρώτο βήμα και βλέπουμε.

Π.Κ.

 

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η ΕΠΟ δικαίωσε και τον Ντελέκο στη προσφυγή κατά της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας ακόμα πρώην παίκτης  της Παναχαϊκής που διεκδικεί χρήματα από τη σεζόν 15-16 δικαιώθηκε και μιλάμε για τον Βαγγελη Ντελέκο ο οποίος κέρδισε την αίτηση που είχε καταθέσει με την ΕΠΟ να του επιδικάζει ένα ποσό που φτάνει περίπου τις 4.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Ντελέκου του Γεωργίου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 8.972,68 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 61/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Προσφυγές κατά της Παναχαϊκής και από τους Πλιάτσικα-Αποστολόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2015-16, προσφυγές σε βάρος της Παναχαϊκής καταθέτουν και από το περσινό ρόστερ. Μετά τους Χρήστο Αραβίδη, Άλμπερτ Μπρους των οποίων οι υποθέσεις έχουν συζητηθεί, ακολουθούν οι Βασίλης Πλιάτσικας, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Οι δύο υποθέσεις έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (02/08), εκτός αν η ΠΑΕ εκπροσωπηθεί και ζητήσει αναβολή.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΗΓΗ: Flnews.gr

 

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα