Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Δυτική Αχαΐα «αποχαιρετά» με θλίψη δύο ενεργούς πολίτες, τον Θανάση Καραμπελιά και την Αρχόντω Κόλλια

Published

on

Διπλή «απώλεια» χθες για την Δυτική Αχαΐα καθώς «έφυγαν» από την ζωή δύο ενεργοί πολίτες που αγάπησαν τον τόπο τους.

Πρόκειται για τον Θανάση Καραμπελιά από την Κάτω Αχαΐα και την Αρχόντω Κόλλια από την Μιτόπολη.
Ειδικότερα, ο Θανάσης Καραμπελιάς έφυγε σε ηλικία 64 ετών, δίνοντας γενναία μάχη με την ασθένεια του. Ήταν παντρεμένος με την Μαρία Καραμπελιά και πατέρας τριών παιδιών, τον Σωτήρη, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο. Ενεργό και δραστήριο μέλος στην τοπική κοινωνία, μάλιστα στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κάτω Αχαΐας, με την παράταξη του Δημάρχου. Eπίσης, ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αντιπροσωπεία του οποίου, συμμετείχε πρόσφατα σε περιοδεία στην Δυτική Αχαΐα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας.
Την ίδια ώρα, πένθος και στην Μιτόπολη από τον πρόωρο χαμό της Αρχόντως Κόλλια η οποία «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών. Η Αρχόντω Κόλλια ήταν επίσης υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου, Σπύρου Μυλωνά στην Τ.Κ. Μιτόπολης. Ήταν παντρεμένη με τον Νικόλαο Κόλλια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ ευτύχησε να δει και έξι εγγόνια. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης
«Η παράταξή μας, προπαντός ο Δήμος μας και δύο οικογένειες συνδημοτών μας είναι από σήμερα φτωχότεροι. Δύο σημαντικά πρόσωπα έφυγαν από τη ζωή. Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Θανάση Καραμπελιά καθώς και της Αρχόντως Κόλλια. Ο Θανάσης Καραμπελιάς ήταν μια προσωπικότητα με αγάπη και μεράκι για τον τόπο και με ζωηρό ενδιαφέρον για τα κοινά. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί του καθώς ήταν υποψήφιος με την παράταξή μας «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» στην κοινότητα Κάτω Αχαΐας. Αντίστοιχα η Αρχόντω Κόλλια υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα για τη Μιτόπολη με προσφορά και αγάπη για τον τόπο της, γεγονός που την οδήγησε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στην κοινότητα Μιτόπολης. Θα μας λείψουν. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement