Connect with us

Lifestyle

Νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΛ ο Γιώργος Λιάγκας

Published

on

Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη συμφωνία του γνωστού παρουσιαστή με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλίας, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λάρισας, ο παρουσιαστής πήρε τη θέση δίπλα στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Αλέξη Κούγια, με τους δύο άνδρες να συνδέονται με στενή φιλία.

Την είδησ αυτή θέλησε να σχολιάσει στο σημερινό Πρωινό του Αντ1, η Φαίη Σκορδά που αποκάλυψε τι συνέβη σήμερα το πρωί και μάλιστα με μια διάθεση… πειράγματος.
«Το πρωί, ο συνάδελφος εδώ (εννοώντας τον Λιάγκα), δεν είχε αυτοκίνητο και τον έφερα εγώ στη δουλειά. Σταματήσαμε να πάρουμε καφέ και καθυστέρησε. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τον βλέπω με τον Κούγια να υπογράφει κάτι».

Ο παρουσιαστής από την άλλη δήλωσε: «Θα ξαναφέρουμε την ΑΕΛ στην Α’ Εθνική. Είμαστε η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και πρέπει όπου μπορούμε να βοηθάμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑEΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.
Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑEΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ».

www.sportime.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement