Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έχει ακόμα το πλεονέκτημα για να βρεθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί ο Προμηθέας να έφτασε μια ανάσα -ή καλύτερα μια βολή- από την «σκούπα» στα ημιτελικά όμως ακόμα διατηρεί το πλεονέκτημα καθώς προηγείται με 2-1 νίκες και η σειρά των αγώνων επιστρέφει στην Πάτρα.

Η ομάδα του Γιατρά εφόσον εκμεταλλευτεί την έδρα, είναι λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια -πολλά τα χαμένα σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Λαύριο- τότε μπορεί να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος.
Φυσικά θέλει προσοχή, το Λαύριο θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία και πρέπει οι «πορτοκαλί» αφενός να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και να μην παρασυρθούν στον ρυθμό της ομάδας του Σερέλη ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και πάλι τι θα γίνει στους ψηλούς με την αποβολή του Αγκμπελίζ στο τελευταίο 10λεπτο να στοιχίζει στον Προμηθέα.
Μ. ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ»
Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε: «Ήταν ένα συναρπαστικό ματς, το οποίο κρίθηκε στην παράταση.
Δυστυχώς, στοίχησαν οι χαμένες βολές στο τέλος, ένα λέιπ-απ που δεν μπήκε, ένα άστοχο τρίποντο από εμάς κι ένα εύστοχο τρίποντο από τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο Λαύριο
για τη νίκη του. Για εμάς το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός. Καλούμαστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε δύο ημέρες ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτήν τη μάχη. Για εμάς είναι τελικός και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε».
Σε ερώτηση για το πού κριθεί το ματς, απάντησε: «Θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ».
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖ. ΓΚΡΑΝΤ
Από εκεί και πέρα μετά από απουσία τριών αγώνων υπάρχει αισιοδοξία πως ο σέντερ Τζεράι Γκραντ, επιστρέφει στη δράση καθώς χθες έκανε μεγάλο μέρος της προπόνησης και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε χθες το απόγευμα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Θα προπονηθεί και σήμερα δοκιμάζοντας να ανεβάσει στροφές και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα είναι στην αποστολή για τον αυριανό «τελικό» προσφέροντας ένα πολύτιμο «όπλο» στο τεχνικό τιμ. Ο Μάκης Γιατράς θα κάνει σήμερα τις τελευταίες του δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
• Σήμερα το βράδυ (20.00) θα γίνει ο 4ος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟ με τους «πράσινους» να προηγούνται με 2-1 νίκες.
• Το αυριανό παιχνίδι Προμηθέας-Λαύριο ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Αναστόπουλος-Κορομηλάς-και Κάρδαρης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement