Connect with us

Παναχαϊκή

Τουλάχιστον έξι παίκτες της Παναχαϊκής είναι στα “ραντάρ” άλλων ομάδων, δεν πρέπει να χαθεί χρόνος

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει ο Μάιος και στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής να υπάρχει στασιμότητα τα τελευταία 24ωρα ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στις άλλες ομάδες της κατηγορίας οι οποίες έχουν ξεκινήσει να κινούνται.
Ανεξάρτητα από το θέμα της αναδιάρθρωσης στη Σούπερ Λιγκ 2 και αν τελικά θα υλοποιηθεί, ήδη αρκετές ομάδες της κατηγορίας έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο και κάνουν τις πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως τουλάχιστον 6 παίκτες της πατρινής ομάδας βρίσκονται στα ραντάρ άλλων ομάδων. Στην πλειοψηφία του πρόκειται για ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και για μια ΠΑΕ Σούπερ Λιγκ 1.
Οι πληροφορίες λένε πως οι παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είναι οι Χουάν Λαρέα, Ξενοφών Πάνος, Ανδρέας Κολοβούρης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Βέλικο Μπάτροβιτς αλλά και ο Χρήστος Γιούσης ο οποίος όμως δεν ανήκει στην πατρινή ομάδα αλλά στην ΑΕΚ ενώ λέγεται πως στη λίστα είναι και άλλοι κοκκινόμαυροι.
Για τον Γιούση γράφτηκε ήδη πως τον θέλει ο Ιωνικός που θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ το ρεπορτάζ θέλει το όνομά του να βρίσκεται σε μπλοκάκια προπονητών ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Λαρέα που σε λίγες μέρες είναι ελεύθερος, έκανε καλό πρωτάθλημα και είναι λογικό να έχει προτάσεις ωστόσο θα προσπαθήσει να τον κρατήσει η Παναχαϊκή, ο Κολοβούρης επίσης έκανε καλό πρωτάθλημα και ήδη έχει κρούσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Επίσης δύο προτάσεις έχει στα χέρια του και ο Ξενοφών Πάνος και μια πρόταση ο Αποστολόπουλος ο οποίος ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των κοκκινόμαυρων.
Επί της ουσίας, το συμπεράσματα που προκύπτει είναι πως η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν πρέπει να χάσει χρόνο ώστε να παρθούν αποφάσεις και ακολούθως να ξεκινήσει ο σχεδιασμός αφού ειδικά από την επόμενη εβδομάδα -όταν θα έχει τελειώσει και το μπαράζ ανόδου- οι επαφές θα ενταθούν ανάμεσα σε ομάδες και παίκτες.
ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΔΡΟ» Ο ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα, η καθυστέρηση στην άφιξη του Παύλου Μυροφορίδη στην Πάτρα όπως γράψαμε χθες δεν ήταν τυχαία αφού οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχει πλέον θετική διάθεση για να συνεργαστεί με την Παναχαϊκή.
Συμφωνά με το περιβάλλον του δεν θα έρθει στην πόλη για να συναντηθεί με τον Γιώργο Μπάρλο καθώς πρόεκυψε κάτι άλλο τα τελευταία 24ωρα με τις πληροφορίες λένε πως του έχει χτυπήσει την «πόρτα» και άλλη ομάδα. Τέλος λέγεται πως ακόμα δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Χανιά.
Σε κάθε περίπτωση το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη βγαίνει από το κάδρο για τους κοκκινόμαυρους και πλέον η … μπάλα πηγαίνει στην διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μοντέλο που θα πορευτεί η ομάδα τη νέα περίοδο.
Αν θα αποκτήσει τελικά τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό ή όχι και στη συνέχεια να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή που προς το παρόν παραμένει ο Χρ. Καραπίτσος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement