Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (20.00) το Λαύριο με στόχο να πάρει τη νίκη για 3-1

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη και να φτάσει στο 3-1 που θα της δώσει το «εισιτήριο» για τους τελικούς, θα αγωνιστεί σήμερα το βράδυ (20.00 ΕΡΤ-3) η ομάδα του Προμηθέα που υποδέχεται το Λαύριο στον 4ο ημιτελικό της basket league.

Η πατρινή ομάδα είναι μπροστά με 2-1 νίκες και αυτό της δίνει δύο ευκαιρίες για να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς, όμως αυτό που θέλει είναι να τελειώνει σήμερα η σειρά και να μην υπάρξει 5ο ματς στην έδρα του Λαυρίου.
Σαφώς και η αποστολή των πορτοκαλί είναι δύσκολη αφού η ομάδα του Σερέλη παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για να ισοφαρίσει και αναμένεται να τα δώσει όλα.
Πάντως πολύ σημαντικό ρόλο στο σημερινό ματς θα παίξει το καθαρό μυαλό από την στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τους παίκτες να κουβαλούν κόπωση.
Η ομάδα του Γιατρά πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, το γεγονός πως έχει το προβάδισμα στη σειρά αλλά και στο ρόστερ της πολύ έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά όταν η μπάλα «καίει».
Μ. ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ»
Ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μιλώντας χθες στη «Γ», είπε: «Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Όποιος το θέλει πιο πολύ, αυτός θα πάρει και τη νίκη».
ΜΑΧΙΜΟΣ Ο ΤΖΕΡΑΪ ΓΚΡΑΝΤ
Στα ευχαρίστα είναι το γεγονός πως χθες ο Τζεράι Γκραντ προπονήθηκε σχεδόν σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι θα είναι στην διάθεση του Μάκη Γιατρά, προσφέροντας μια σημαντική λύση στους ψηλούς.
Βέβαια το αν θα χρησιμοποιηθεί και πόσα λεπτά είναι κάτι που είναι στο χέρι του Μάκη Γιατρά ωστόσο είναι θετικό ότι θα έχει μια ακόμα αξιόπιστη επιλογή στην διάθεση του.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση όπου έγιναν και οι δοκιμές από το τεχνικό επιτελείο ενώ στα θετικά είναι πως υπάρχουν άλλα προβλήματα.
• Το σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξουν οι διεθνείς Αναστόπουλος (Αττικής)-Κορομηλά (Αττικής) και Κάρδαρης (Αττικής).

Ροή ειδήσεων

Advertisement