Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αύριο δίνεται η εκκίνηση του Arkadia classic Tour με τη συμμετοχή 100 ιστορικών Αυτοκίνητων που διοργανώνει η Ε.Λ.Ι.Α.

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά το «Arcadia Classic Tour», με τελικό προορισμό την παραδοσιακή Δημητσάνα.
Το Arcadia Classic Tour 2021 για δεύτερη χρονιά θα έχει αφετηρία το Θεατράκι της Μαρίνας και τερματισμό την ιστορική Δημητσάνα περιλαμβάνοντας συνολικά 270 χιλιόμετρα.

Θα υπάρχουν δώδεκα ειδικές διαδρομές, μήκους σχεδόν 120 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 36 χρονομετρήσεις, ενώ οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 100.
Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού το Τρισκέλιον έχει καθιερωθεί διεθνώς για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών. Φυσικά η άρτια διοργάνωση θα περιλαμβάνει και οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με σχεδόν 100 ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές αναμένονται «επικές», ενώ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα συμμετέχουν και 19 πληρώματα από την Πάτρα.
Οι διαδρομές θα καλύψουν τμήματα της ορεινής Αχαΐας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας.
Αφετηρία λοιπόν η Πάτρα, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων αύριο στις 13:00 από το Θεατράκι της Μαρίνας. Σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση θα έχει η τοπική Λέσχη με πρόεδρο τον Νίκο Τζελέπη.
Μετά την μεσημβρινή ανασυγκρότηση στα παραδοσιακά Καλάβρυτα, το α΄ σκέλος θα ολοκληρωθεί, το απόγευμα στις 18:00 στην Δημητσάνα και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 170 χλμ. και έχουν εκτελέσει 7 ειδικές διαδρομές.
Στην συνέχεια η φιλόξενη Δημητσάνα θα πάρει την σκυτάλη. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το β΄ σκέλος στις 10:30 π.μ. με 100 χλμ. οδικής πανδαισίας με 5 Ε.Δ. στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τοπίο της αρκαδικής «γης» ως τον τερματισμό στην Δημητσάνα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 29 Μαΐου
08:00 – 12:30 Διοικητικός έλεγχος, Τεχνικός έλεγχος και ενημέρωση συμμετεχόντων (Μαρίνα Πατρών)
13:00 Εκκίνηση 1ου Σκέλους: Μαρίνα Πατρών
18:00 Τερματισμός 1ου Σκέλους: Dimitsana
22:30 Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελεσμάτων 1ου Σκέλους
Κυριακή 30 Μαΐου
10:30 Εκκίνηση 2ου Σκέλους: Dimitsana
14:00 Τερματισμός 2ου Σκέλους: Dimitsana
15:00 Τελετή Απονομής Επάθλων.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement