Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη κέρδισε χρόνο, πήραν αναβολή οι προσφυγές των Λαμπρόπουλου-Πινδώνη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΟΓΚΟΥ
Η διοίκηση της Παναχαϊκής κατάφερε να κερδίσει χρόνο, σε μια ακόμα περίπτωση, η οποία χθες ζήτησε και πήρε αναβολή της συζήτησης των προσφυγών των Θανάση Πινδώνη και Γιώργου Λαμπρόπουλου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι δύο πρώην παίκτες στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχουν καταθέσει αίτημα επιβολής ποινών ωστόσο ο νομικός σύμβουλος της πατρινής ομάδας, Χάρης Γρηγορίου ζήτησε και πήρε αναβολή για τις δύο υποθέσεις.
Η περίπτωση του Θανάση Πινδώνη πήρε αναβολή για τις 15 Ιουνίου και αυτή του Γιώργου Λαμπρόπουλου για τις 28 Ιουνίου.
Να θυμίσουμε πως στο πινάκιο της Δευτέρας (31/05) υπάρχουν, επίσης, οι αιτήσεις επιβολής ποινών των Μίλτου Μητρόπουλου, Φώτη Πανανικολάου ενώ έχει δικαιωθεί και ο Στάθης Ρόκας. Επομένως η πατρινή ομάδα έχει αρκετούς οικονομικούς «πονοκεφάλους» που πρέπει να διευθετήσει ενόψει της νέας χρονιάς.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ
Στο μεταξύ ούτε χθες υπήρξε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής με άπαντες να περιμένουν νεοτέρα από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής.
Όπως έγραψε και χθες η «Γ» δύσκολα θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, σίγουρα όχι μέσα στο σαββατοκύριακο. Την επόμενη εβδομάδα ίσως τρέξουν οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον Γιώργο Μπάρλο και τους συνεργάτες του ώστε να παρθούν αποφάσεις για το αν οριστικά θα συνεχίσει στο «τιμόνι» και κυρίως με ποια φιλοσοφία θα γίνει ο σχεδιασμός.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες της Παναχαϊκής περιμένουν να ειδοποιηθούν από την ΠΑΕ προκείμενου να συναντηθούν με τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε να γίνει μια πρώτη κουβέντα που αφορά το οικονομικό.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το συναρπαστικό πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας (2020-21) έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στην κορυφή της λίστας με τους αγώνες της Super League 2 (2020-21) τη μεγαλύτερη τηλεθέαση είχε ο αγώνας Παναχαϊκή-Λεβαδειακός (2-0, 14/2/2021), ματς το οποίο είδαν κατά μέσο όρο 205.383 άτομα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement